One Piece Netflix: Βγήκε το πρώτο επίσημο τρέιλερ και προκάλεσε παροξυσμό - Δείτε βίντεο

One Piece Netflix: Βγήκε το πρώτο επίσημο τρέιλερ και προκάλεσε παροξυσμό - Δείτε βίντεο

Μόνο για προχειρότητα δεν μοιάζει η live-action σειρά του δημοφιλούς One Piece - Δείτε το επίσημο τρέιλερ του Netflix

one_piece_netflix
Πριν από έναν μήνα οι πρωταγωνιστές του One Piece βρέθηκαν στη Βραζιλία όπου και παρουσιάστηκε το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης σειράς, με τα συναισθήματα του κοινού να είναι ανάμεικτα μιας και κάποιοι απογοητεύτηκαν από το αποτέλεσμα.

Αν και είχε γίνει γνωστό πως τα πλάνα που επιλέχθησαν ήταν από τα πρώτα που γυρίστηκαν -και χωρίς πολύ ψηφιακή επεξεργασία- οι φανς είδαν με δυσπιστία το αποτέλεσμα. Αυτό ήρθε να αλλάξει με την κυκλοφορία του τρέιλερ το οποίο μας προϊδεάζει για ένα σούπερ αποτέλεσμα.

Το χορταστικό τρίλεπτο ξεκινάει με τον λόγο του Gol D. Roger (Γκολ Ντ. Ρότζερ) που ξεκίνησε τη νέα εποχή των πειρατών και συνεχίζεται με τον Λούφι (Luffy, Ινιάκι Γοδόι) να δείχνει λίγο από τον... χαβαλετζή εαυτό του. Οι σκηνές που ακολουθούν με τον Buggy (Μπάγκι) είναι τρομερές, ενώ το αυτό ισχύει και για εκείνες στο Arlong Park, όπου ο villain Άρονγκ μοιάζει πολύ καλύτερος από ποτέ.

Γενικά οι σκηνές μάχης φαίνονται άκρως προσεγμένες σε χορογραφίες και εφέ, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τη μάχη Λούφι - Άρονγκ και το «gatling gun» του πρωταγωνιστή καθώς επίσης από αυτές των δύο «χεριών» του, Zoro και Sanji (Ζόρο και Σάντζι).

Κλείσιμο
Βέβαια καταλαβαίνουμε ευθύς αμέσως ότι θα υπάρχουν και πάρα πολλές σεναριαακές αλλαγές μιας και, για παράδειγμα, στην προαναφερθείσα μάχη είναι παρούσα και η Nami (Νάμι), κάτι που δεν ίσχυε σε μάνγκα και άνιμε.

Απλώς απολαυστικό. Πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου, ενώ η δράση στο manga έχει χτυπήσει κόκκινο και στο άνιμε όλοι περιμένουν τα δύο επεισόδια του Gear 5, που θα προβληθούν το επόμενο και το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο.
ONE PIECE | Official Trailer | Netflix

Το τρέιλερ είχε προμηνύσει το κοινό εξώφυλλο των δύο πρωταγωνιστών στο περιοδικό Weekly Shōnen Jump και συμπεριλήφθηκε στα scans με το τελευταίο manga (1088) που κυκλοφόρησε .

manga_op
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ