One Piece Netflix: Το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης live-action σειράς - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

One Piece Netflix: Το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης live-action σειράς - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Το Netflix και ο δημιουργός του One Piece, Εΐτσιρο Όντα, παρουσίασαν το πρώτο teaser της νέας live-action σειράς - Πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου στις θάλασσες του East Blue

one_piece_netflix_a
Ξημερώματα Κυριακής ώρα Ελλάδας οι πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης σειράς One Piece βρέθηκαν στη Βραζιλία για το event «Tudum» του Netflix και κέντρισαν την προσοχή ανάμεσα στις υπόλοιπες παραγωγές που παρουσίασαν μέρος από τις δουλειές που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας.



Με ένα teaser διάρκειας 1:18 καθαρού οπτικοακουστικού υλικού οι παραγωγοί Ματ Όουενς και Στίβεν Μαέντα -σε συνεργασία πάντα με τον δημιουργό του manga, Εΐτσιρο Όντα, από το οποίο προήλθε και το anime- άφησαν πολλές υποσχέσεις για τη σειρά.

Κλείσιμο


Στο βίντεο που μόνο στο γενικό κανάλι του Netflix στο YouTube έχει ήδη ξεπεράσει τις 2.5 εκατμμύρια προβολές, η πληροφορία είναι αρκετή κι απ' όσο φαίνεται η σειρά θα έχει τεράστιες ομοιότητες με αυτό που έχουν παρακολουθήσει οι οπαδοί του anime από το 1999 και μετά. Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα από τα πλάνα που συμπεριλήφθηκαν έχουν γυριστεί πριν από τουλάχιστον έναν χρόνο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι τα τελικά που θα δούμε στο σόου.

ONE PIECE | Official Teaser Trailer | Netflix


Το βίντεο ξεκινάει στο Foosha Village και μεταφέρεται στο Syrup Village, το χωριό όπου ο Λούφι (Luffy) γνώρισε τον Ουσόπ (Ussopp), δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από το πρώτο πλοίο του crew, τη Going Merry. Το σκηνικό μεταφέρεται στο πλωτό εστιατόριο Baratie, εκεί όπου ο Σάντζι (Sanji) θα αφήσει τον σεφ Τζεφ για να αναζητήσει το «All Blue» και μετά μεταφέρεται στη Shells Town όπου ο μελλοντικός «Βασιλιάς των Πειρατών» συναντιέται με το «δεξί του χέρι», Ρορονόα Ζόρο (Roronoa Zoro). Πίσω του υπάρχει μια μεγάλη αφίσα του Μόργκαν.

one_piece_netflix_14
one_piece_netflix_13


Προς ικανοποίηση του κοινού του δεύτερου πιο δημοφιλούς χαρακτήρα μετά τον καπετάνιο, τον Ζόρο, οι δημιουργοί έδωσαν την πρώτη σκηνή μάχης, με τον «Marimo» να χρησιμοποιεί ωστόσο μόνο τα δύο (nitōryū) από τα τρία κατάνα του. Κάπου εκεί κάνει την πρώτη εμφάνισή της η Νάμι (Nami), και δευτερόλεπτα μετά βλέπουμε τον πρώτο Sea King στην σκηνή του τέταρτου επεισοδίου του άνιμε, εκεί όπου ο Σανκς (Shanks) σώζει τον Λούφι και θυσιάζει το χέρι του.

one_piece_netflix_12
one_piece_netflix_11
one_piece_netflix_10
one_piece_netflix_15


Ακολουθεί μια σκηνή μάχης εντός θάλασσας με το πλήρωμα της Αλβίντα (Alvida) με τον  Λούφι να... αχνοφαίνεται μέσα στο βαρέλι, και στη συνέχεια κάνει τη μεγάλη του εμφάνιση ο Μπάγκι (Buggy), που για πολλούς ήταν το αποκορύφωμα του teaser.



Επόμενος που κάνει την πρώτη του εμφάνιση είναι ο παππούς του Λούφι και ήρωας του Ναυτικού, Γκαρπ (Garp), τον οποίο βλέπουμε από μακριά και καταλαβαίνουμε από το σκυλί με το κόκαλο στο στόμα του, στην πλώρη του πλοίου.

one_piece_netflix_9
one_piece_netflix_8


Σειρά έχει ο Σάντζι ο οποίος σώζει τον Λούφι από πτώση στη θάλασσα, κατά πάσα πιθανότητα στο Arlong Park και το χωριό της Νάμι, το Cocoyasi Village.

one_piece_netflix_7


Μια σκηνή μάχης με Λούφι (με το πρώτο pistol του teaser), Ζόρο (επιτέλους με santōryū) και Νάμι (με το πρώτο της baton) ακολουθεί η πρώτη on screen επίθεση του Ουσόπ, ενώ τα επόμενα καρέ απεικονίζουν τον μάγειρα Σάντζι να δίνει μία από τις χαρακτηριστικές του κλωτσιές κρατώντας ένα πιάτο φαγητό και με το άλλο χέρι στην τσέπη. Η αλληλουχία επιθέσεων ολοκληρώνεται με την πρώτη φορά που το πλήρωμα αισθάνεται... nakama, με τους πέντε (πρώτους) πρωταγωνιστές να δίνουν όρκο με το πόδι πάνω στο βαρέλι.

one_piece_netflix_6
one_piece_netflix_5
one_piece_netflix_4
one_piece_netflix_3
one_piece_netflix_2
one_piece_netflix_1


Τέλος βλέπουμε τον κατά κόσμον Ινιάκι Γοδόι να ρίχνει το πρώτο ολοκληρωμένο pistol στην Αλβίντα, έχοντας δίπλα του τον Κόμπι. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η συγκεκριμένη σκηνή αποτελεί μία από τις πρώτες και φαίνεται να μην έχει υποστεί πολλή επεξεργασία.

one_piece_netflix


Ως επί το πλείστον οι φανς της δουλειάς του Εΐτσιρο Όντα είναι ενθουσιασμένοι που θα δουν τους αγαπημένους τους ήρωες να παίρνουν σάρκα και οστά, ωστόσο υπάρχουν και εκείνες οι φωνές που κάνουν από τώρα λόγο για παταγώδη αποτυχία.



Από τα ελάχιστα πράγματα που μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά είναι πως ο Γοδόι φαίνεται να «ματσάρει» την ενέργεια του Λούφι, καθώς επίσης πως οι ομοιότητες σε τοπία και κουστούμια με βάση το άνιμε είναι πολύ μεγάλες.

Την ώρα που ο Εΐτσιρο Όντα σύμφωνα με την επίσημη έχει πάρει έναν μήνα αναρρωτικής άδειας για επέμβαση στο μάτι, με συνέπεια τα manga να έχουν διάλειμμα γι' αυτό το διάστημα, το ενδιαφέρον των φανς έχει στραφεί αποκλειστικά στην πρώτη σεζόν της σειράς του Netflix η οποία θα πραγματεύεται το arc του East Blue (κεφάλαια 1-100 στο manga, επεισόδια 1-61).

Το βασικό cast της σειράς: Iñaki Godoy (Monkey D. Luffy), Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Gibson (Usopp), Taz Skylar (Sanji)

Πρεμιέρα: 31 Αυγούστου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης