Ο γάμος Μου στην Πιτυούσα

Ο γάμος Μου στην Πιτυούσα

Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών χαράζοντας τον 5ο Δρόμο προς τον Σοσιαλισμό και θέλοντας να «ελαφρύνω» λίγο την καθημερινότητα, δεν σας είπα πως λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος (που ’ναι παχιές οι μύγες) νυμφεύθηκα τη Λαβίνια ντε Μπλανίκ. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο μαγευτικό νησί της Πιτυούσας, αναγκάζοντάς με να αφήσω για λίγο την προσπάθεια της χάραξης του Δρόμου στον Οίκο Moody’s, που πριν από λίγους μήνες είχε κατατάξει τα ομόλογα της Δημοκρατίας της Μέσης Γης στην κατηγορία junk-σκουπίδια.

Ω του θαύματος, όμως, στις 24 Αυγούστου έκανε στροφή 180 μοιρών και ανακοίνωσε ότι η χώρα ακολουθεί τον σωστό δρόμο - προς την Εξοδο Rita Hayworth. Καλεσμένοι στο μυστήριο ήταν μέλη έκπτωτων και εν ενεργεία βασιλικών οικογενειών, όπως η βασίλισσα Λετίθια, ο πρίγκιπας Roger Rabbit ΙΙΙ του Ηνωμένου Βασιλείου, η κόμισα Lady von Mengele της Βάδης-Φινστενκράουτ, ο (έκπτωτος) βασιλεύς της Δημοκρατίας δυτικά του Ρίο Γκράντε, ο επίσης έκπτωτος βασιλεύς της Κάτω Γης Κωνσταντίνος de Grecia, η σύζυγός του πριγκίπισσα Sofia Brancaleone και πολλοί άλλοι

Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών χαράζοντας τον 5ο Δρόμο προς τον Σοσιαλισμό και θέλοντας να «ελαφρύνω» λίγο την καθημερινότητα, δεν σας είπα πως λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος (που ’ναι παχιές οι μύγες) νυμφεύθηκα τη Λαβίνια ντε Μπλανίκ. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο μαγευτικό νησί της Πιτυούσας, αναγκάζοντάς με να αφήσω για λίγο την προσπάθεια της χάραξης του Δρόμου στον Οίκο Moody’s, που πριν από λίγους μήνες είχε κατατάξει τα ομόλογα της Δημοκρατίας της Μέσης Γης στην κατηγορία junk-σκουπίδια.

Ω του θαύματος, όμως, στις 24 Αυγούστου έκανε στροφή 180 μοιρών και ανακοίνωσε ότι η χώρα ακολουθεί τον σωστό δρόμο - προς την Εξοδο Rita Hayworth. Καλεσμένοι στο μυστήριο ήταν μέλη έκπτωτων και εν ενεργεία βασιλικών οικογενειών, όπως η βασίλισσα Λετίθια, ο πρίγκιπας Roger Rabbit ΙΙΙ του Ηνωμένου Βασιλείου, η κόμισα Lady von Mengele της Βάδης-Φινστενκράουτ, ο (έκπτωτος) βασιλεύς της Δημοκρατίας δυτικά του Ρίο Γκράντε, ο επίσης έκπτωτος βασιλεύς της Κάτω Γης Κωνσταντίνος de Grecia, η σύζυγός του πριγκίπισσα Sofia Brancaleone και πολλοί άλλοι. Οπως ίσως ακούσατε, η Υψηλότης Μου έφτασε στην Τζουτζία με ιδιωτικό jet, ένα Citation «Sovereign» (τι άλλο;...) αλλά στο ίδιο το νησί πήγα με τη θαλαμηγό της μαμάς, «Barbarossa».

Η Σοφία έφτασε στην πρωτεύουσα Mordor με τον πρίγκιπα Φίλιππο και την πριγκίπισσα Λετίθια και πήγε στην Πιτυούσα με ελικόπτερο για να βρεθεί κοντά στον ανιψιό της Louis de Paul de Coyote. Όπως αναφέρει το περιοδικό «Οla», από το κοσμικό γεγονός δεν μπορούσαν να απουσιάζουν η βασίλισσα Elizabeth de Shrek της Σπανομαρίας, που είναι και αδελφή της μαμάς μου Αννας-Μαρίας της Δουνκέρκης.

Η καρδιά μου σκίστηκε στα δύο όταν έμαθα ότι ο πρίγκιπας Φεντερίκο ντε Φελλός δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ατόμων με (πολύ) Ειδικές Ανάγκες, μια «μηχανή» που έστησε για να βγάλει κάνα φράγκο όταν έφαγε όλη του την περιουσία στον ιππόδρομο της Σιγκαπούρης. Όπως καταλαβαίνετε, τα μέτρα ασφαλείας στο νησί ήταν δρα- κόντεια, σε βαθμό που ορισμένοι κακεντρεχείς δημοσιογράφοι, οι οποί- οι δεν είχαν καταλάβει τη σχέση του 5ου Δρόμου προς τον Σοσιαλισμό με τον 1ο Δρόμο προς την Παλινόρθωση (του θεσμού Μεγάλου Αυλάρχη) και την υπαγωγή στο ΔΝΤ, μίλησαν για Θερινή Σύναξη Κορακοειδών, αλλά το διαψεύδω.

Η τελετή έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Ασίζης, αλλά επειδή δεν ήταν δυνατό να χωρέσουν όλοι οι καλεσμένοι φρόντισα να τοποθετηθούν οθόνες High Definition και σύστημα Dolby Surround. Η Λαβίνια φορούσε ολομέταξο νυφικό, κεντημένο στο χέρι, με ουρά 6 μέτρων, του οίκου της Cruella de Ville και έφτασε στην εκκλησία με άμαξα που έσερναν δύο (πράσινα) άλογα. Εγώ πήγα με το καΐκι της μαμάς, την «Αφρόεσσα». Τον ρόλο των κουμπάρων ανέλαβαν ο αδελφός μου Paul de Rabbit, ο αδελφός της νύφης Boris Godunov και ο επιχειρηματίας Νάσος Νανόπουλος, που είναι συμμαθητής απ’ τα Ανάβρυτα.

Οι βέρες ήταν ολόχρυσες και είχαν τα αρχικά μας, ενώ οι μπο- μπονιέρες ήταν δουλειά του πασίγνωστου οίκου de Caesaris. Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση στην πλατεία του παραδοσιακού οικισμού της Πιτυούσας, αφού όμως πρώτα έδωσα εντολή στον Mike να απομακρύνει τις 174 Φιλιππινέζες που φροντίζουν τους κλώνους της επίχρυσης νεολαίας της Ανω Γης. Επειδή στο Νησί δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα, η πρώην βασιλική οικογένεια είχε πάρει άδεια να κυκλοφορήσει 10 μίνι βαν προκειμένου να μεταφερθούν οι υψηλοί προσκεκλημένοι. Επικράτησε κύμα αναζήτησης, καθώς ο ένας προσπαθούσε να καταλάβει αν αυτός που ήταν δίπλα ήταν πρίγκιπας, τέως ή νυν βασιλιάς ή μέλος του ΣΔΟΕ, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της τρόικας.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η Πιτυούσα θύμιζε αστακό, αλλά αυτό δεν έγινε αντιληπτό απ’ τους ιθαγενείς που «πετούσαν» απ’ τη χαρά τους επειδή έγινε Πρώτο ΘΕΜΑ σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να σκέπτονται ότι ίσως είναι καιρός να κλείσουν χωματερή. Κλείνοντας το σύντομο σημείωμά μου και μέχρι να συναντηθούμε ξανά την ημέρα της Παλινόρθωσης, σας αφήνω ευχόμενος να περάσετε καλά και να μη στενοχωριέστε (πολύ) αφού, εκτός από τον γάμο, που έβαλε την Τζουτζία στο κέντρο της διεθνούς επικαιρότητας, την ανακοίνωση του 5ου Δρόμου προς τον Σοσιαλισμό και τις Ακόμα Καλύτερες Μέρες, είχαμε και άρθρο του Ολι Ρεν στη «Wall Street Journal» που μας διαβεβαίωσε ότι οι κακές ημέρες is a thing of the past.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Ποιους θέλει να δείρει η Δέσποινα Ολυμπίου;

Οι φήμες του χθες, η ευτυχία του σήμερα, τα όνειρα του αύριο, οι άνθρωποι που την πόνεσαν, οι κλοτσιές που θα ήθελε να ρίξει, τα απωθημένα που έγιναν… αγκαλιές και φιλιά. Οταν μια γυναίκα μιλά σπάνια, τότε δεν έχει τίποτα να κρύψει 

«Εγώ δεν πρότεινα τον Ρουβά  αλλά τις "Βάκχες"»

Σε μισή ώρα το «τέλος του παιχνιδιού» του Μπέκετ θα κάνει 
την επίσημη πρεμιέρα του. Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί 
ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν είναι στα καμαρίνια αλλά σε ένα καφέ 
στο Μεταξουργείο και μου μιλά για τον Ρουβά, την ΑΕΚ και 
τα πέντε θεατρικά που ανέβασε φέτος! 

Twitter 10/04

@SissyChristidou
Εισαι εγκυος οταν.. εισαι στη κουζινα, μαγειρευεις, σου πεφτει κατι, στεκεσαι εκει κ αναρωτιεσαι: "Ποσο απαραιτητο μου ειναι τωρα αυτο;"


‏@katerinazarifi
Θα γίνει της Κορέας.
Και του χτες.
Και του σήμερα.


‏@Desp1naVandi
Με λύπη μου θα θελα να σας πληροφορήσω πως τελικά ακυρώνονται οι εμφανίσεις μου στη Θες/νίκη για θέματα που προέκυψαν ξαφνικά!


@mairiboo
Και εν πάσει περιπτώσει,όσοι δεν πήγαιναν αγγλικά, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή ας μας πουν πως αισθάνονται.

@KelekidouKelly
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύ γλυκές σας ευχές!!! Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία για όλους μας


@Tsalikisgiorgos
"Η ζωή μου θα μοιάζει με τ'αρνιού καλη ώρα.."

Κατερινα Στανιση -διαφήμιση jumbo 2013μ.χ.

3
Πώς θα διατηρήσετε τη γραμμή σας αυτό το καλοκαίρι!

Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν για όλους περίοδο ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία κάθε χρόνο. Η καλοκαιρινή, χαλαρή διάθεση δε είναι σχεδόν ταυτισμένη με  διατροφικές και άλλες… παρεκτροπές. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένες απλές και πρακτικές συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν ώστε να περάσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια και ευεξία, χωρίς να σας απασχολούν τα επιπλέον κιλά.
 
* Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα καλό πρωινό για να διατηρείτε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και να ελέγχετε καλύτερα το αίσθημα της πείνας. Ιδανικές επιλογές είναι ένα φλιτζάνι άπαχο γάλα με δημητριακά ολικής άλεσης, ένα ποτήρι φυσικός χυμός με τοστ ολικής άλεσης, άπαχο τυρί και γαλοπούλα ή ένα κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με μέλι, ξηρούς καρπούς και ένα φρούτο.

Το λίπος αποτελεί άριστο… υλικό στα χέρια του πλαστικού χειρουργού. Μέχρι σήμερα οι περισσότερες γυναίκες που υποβάλλονταν  σε λιποαναρρόφηση, ζητούσαν από το γιατρό τους να χρησιμοποιήσει το λίπος τους για ανανέωση του δέρματος και αναπλήρωση του χαμένου όγκου του προσώπου ή / και του σώματος. Μάλιστα, μεγάλη πλειοψηφία των ασθενών, μετά τη πάροδο 6 μηνών από την αρχική επέμβαση, επισκέπτονταν το πλαστικό χειρουργό τους για να ζητήσουν μια συμπληρωματική συνεδρία ( εκ νέου λιποαναρρόφηση και μεταμόσχευση λίπους).

Η µοναδικότητα της χρήσης των βλαστοκυττάρων του λιπώδους ιστού έγκειται στο ότι χρησιμοποιούνται  κύτταρα του οργανισμού µας, τα οποία δεν πρόκειται να απορριφθούν ή να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Σύμφωνα με δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες,  η απορρόφηση του μεταμοσχευμένου λίπους κυμαίνεται από 60-80%, καθώς το μεταμοσχευμένο λίπος είναι  «φτωχό» σε βλαστοκύτταρα. Χάρη σε μια νέα τεχνική επιτυγχάνεται όμως ο εμπλουτισμός του λίπους με τριπλάσια ποσότητα βλαστοκυττάρων.

«Ασπίδα» και για τους χρόνιους ασθενείς το… παιδικό εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου

Του Παιδίατρου- Λοιμωξιολόγου, κ. Κωνσταντίνου Καρύδη

Ο πνευμονιόκοκκος είναι η συχνότερη αιτία  βακτηριακής πνευμονίας παγκοσμίως, η οποία με τη σειρά της είναι μία από τις βασικές αιτίες θανάτου από  λοιμώδη νοσήματα. Έρευνες έχουν καταδείξει ότι η πνευμονιοκοκκική νόσος (περιλαμβάνει όλες τις λοιμώξεις που προκαλεί το βακτήριο Streptococcus pneumoniae) έχει μεγάλες πιθανότητες να εμφανιστεί σε άτομα άνω των 50 ετών. Αυτό την  καθιστά  μια από τις μεγαλύτερες απειλές νόσησης και θνητότητας για τη συγκεκριμένη  ηλικιακή ομάδα. Η απειλή της νόσησης (αλλά και του θανάτου)  γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, όταν συνυπάρχουν νόσοι όπως η συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, το  βρογχικό άσθμα, ο σακχαρώδης διαβήτης, ο χρόνιος αλκοολισμός και το κάπνισμα.