Lea T: Απολαμβάνοντας τη θάλασσα του Ρίο

Lea T: Απολαμβάνοντας τη θάλασσα του Ρίο

Γεννημένη στη Βραζιλία στις 19 Απριλίου 1981 ως άντρας με το όνομα Leandro Medeiros Cerezo, η Lea, όπως ονομάστηκε αργότερα, δεν δέχτηκε ποτέ το γεγονός ότι είναι άντρας. Ετσι υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου στην Ταϊλάνδη το 2011 που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2012

Lea T: Απολαμβάνοντας τη θάλασσα του Ρίο
Τον ήλιο και τη θάλασσα του Ρίο της Βραζιλίας χαίρεται η Lea T, κόρη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Toninho Cerezo, η οποία έγινε γνωστή στο παρελθόν ως το πρώτο τρανσέξουαλ τοπ μόντελ.

Κλείσιμο


Η Lea εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε μια από τις παραλίες της χώρας της με ένα ριγέ μπικίνι και φορώντας τα αγαπημένα της μεγάλα μαύρα γυαλιά.



Γεννημένη στη Βραζιλία στις 19 Απριλίου 1981 ως άντρας με το όνομα Leandro Medeiros Cerezo, η Lea, όπως ονομάστηκε αργότερα, δεν δέχτηκε ποτέ το γεγονός ότι είναι άντρας. Ετσι υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου στην Ταϊλάνδη το 2011 που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2012.



Η Lea ως άντρας έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ-υπήρξε το πρόσωπο του οίκου Givenchy-  περπατώντας στις πασαρέλες για γνωστούς οίκους μόδας ενώ έχει κάνει και πολλές φωτογραφήσεις για εξώφυλλα περιοδικών.



Η γνωστή ιστοσελίδα models.com την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο. Το 2013 εμφανίστηκε στην ιταλική εκδοχή του «Dancing with the Stars» στο κανάλι Rai Uno. Εχει δηλώσει στο παρελθόν ότι την έλκουν και τα δυο φύλα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης