Ο Ηλίας προτίμησε αντί να διαλέξει, να ρωτήσει ποιος θέλει να μονομαχήσει με αυτόν, με τον Μπέλλο να ξαφνιάζει τους πάντες αφού προσφέρθηκε!
Αυτή η κίνηση του Ηλία δεν άρεσε σχεδόν σε κανέναν από τους παίκτες του εξώστη, με την Κατερίνα Λένη να ξεσπά αναφέροντας: «Εγώ ήθελα να με δείξει! Ήθελα να με δείξει, όμως, να μου πει πως θέλει να μονομαχήσει με μένα! Θα του έλεγα, και γω! Δεν το είπε για άλλη μια φορά. Πάλι λίγος. Όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί σκέφτεται, “τώρα εάν πω εγώ πως θέλω να κατέβει η Κατερίνα κάτω πως θα φανεί αυτό; Λέει όποιος θέλει ας κατέβει. Πες βρε μαλ@@@ μια φορά στη ζωή σου, θέλω να κατέβεις εσύ και θέλω να μονομαχήσω μαζί σου! Μπορείς να το πεις; Γιατί όλο αυτό το παρεάκι των άχαστων μαγείρων δεν τα λέει ποτέ μπροστά και τα λέει πάντα από πίσω; Εγώ λέω, λοιπόν, για τον Ηλία πως να βγάλει τα παντελόνια και να βάλει μια φουστίτσα να φορέσει. Πιο καλά θα του ταιριάζει και να ‘ναι ροζ!»
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.