Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο…» - Η νέα απάντηση στον Αντώνη Κανάκη

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο…» - Η νέα απάντηση στον Αντώνη Κανάκη

«Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει…» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, για την τηλεοπτική επίθεση από τους Ράδιο Αρβύλα

kanakis-arnaoutoglou
Σε live του Χάρη Λεμπιδάκη στο Instagram, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε ξανά για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη, περί «ξεδιάντροπης αντιγραφής».
«Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονό τους που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή, ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους» είπε ο παρουσιαστής. 
Και συνέχισε: «Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά.
Αλλά το ότι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι;».

Νέα απάντηση Αρναούτογλου σε Κανάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης