Κέιτι Πέρι: Τρέχοντας με ένα μαξιλάρι αντί για μάσκα κατά του κορωνοϊού αναχώρησε από το Σίδνεϊ

Κέιτι Πέρι: Τρέχοντας με ένα μαξιλάρι αντί για μάσκα κατά του κορωνοϊού αναχώρησε από το Σίδνεϊ

Η 35χρονη αμερικανίδα ποπ σταρ που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, διέκοψε εσπευσμένα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στην Αυστραλία

SPL5156351_021
Η Κέιτι Πέρι που όπως έκανε γνωστό εδώ και λίγες μέρες, περιμένει το πρώτο της παιδί από τον αρραβωνιαστικό της Ορλάντο Μπλουμ, βρισκόταν στην Αυστραλία για εμφανίσεις και προγραμματισμένες συνεντεύξεις. Η ίδια όμως, μετά από ένα 24ωρο που παρέμεινε έγκλειστη στο ξενοδοχείο Park Hyatt του Σίδνεϊ, αποφάσισε να ακυρώσει το πρόγραμμά της και να αναχωρήσει εσπευσμένα. Οι πληροφορίες λένε ότι δύο εργαζόμενοι από το Σίδνεϊ στη δισκογραφικής της εταιρεία Universal Music έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, γεγονός που την έκανε να επιδιώξει να αναχωρήσει άμεσα.
Οι παπαράτσι την εντόπισαν στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, να τρέχει να επιβιβαστεί σε πτήση της Qantas, με προορισμό προφανώς το σπίτι της στο Λος Άντζελες, κρατώντας ένα μαξιλάρι μπροστά στο στόμα της.
Στο ξενοδοχείο Park Hyatt του Σίδνεϊ όπου διέμεινε η Κέιτι Πέρι, είχαν διανυκτερεύσει πριν λίγες μέρες ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον που όπως έκαναν γνωστό, έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

SPL5156351_001
SPL5156351_004
SPL5156351_015

Credits: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

Κλείσιμο



Διαβάστε επίσης:


Κέιτι Πέρι & Ορλάντο Μπλουμ: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Κορωνοϊός: Η νέα ανάρτηση του Τομ Χανκς - «Μας φροντίζουν εξαιρετικά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης