Άκης Πετρετζίκης: Οι γεύσεις γεννιούνται στο «Kitchen Lab», το δικό του εργαστήρι μαγειρικής

Άκης Πετρετζίκης: Οι γεύσεις γεννιούνται στο «Kitchen Lab», το δικό του εργαστήρι μαγειρικής

Οι τηλεθεατές του Alpha τον εμπιστεύονται σταθερά, τα Σαββατοκύριακα στις 16.50 - Οι συνταγές του είναι απλές, νόστιμες, γρήγορες και σε βγάζουν από την καθημερινή ρουτίνα της κουζίνας χωρίς δυσκολία στην εκτέλεση

Kitchen_Lab_01_12_2019
Ο Άκης Πετρετζίκης δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής για να μαγειρέψει μαζί τους μοναδικές, ιδιαίτερες, πρωτότυπες και πεντανόστιμες συνταγές. Οι μαγειρικές τηλεοπτικές διαδρομές του περιλαμβάνουν πάντα καινούργιες ξεχωριστές προτάσεις. Στο «Kitchen Lab»,  ο Άκης Πετρετζίκης έχει πάντα έμπνευση και ταυτόχρονα οι συνταγές που προτείνει μπορούν πολύ εύκολα να υλοποιηθούν, χωρίς να χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας της κουζίνας. O  σκηνοθέτης Πάνος Γεωργίου είναι σταθερά πίσω από τις κάμερες, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλσμα που βγαίνει στον αέρα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, πάντα συντονισμένος με το κλίμα των ημερών, πρότεινε μία τυρόπιτα με την οποία μεγάλωσε ο ίδιος αφού είναι η συνταγή της μαμάς του, συνέχισε με κοτόπουλο παστιτσάδα και ολοκλήρωσε με γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι. Για το κυριακάτικο μενού, είχε ρεβύθια με λουκάνικο και σπανάκι, γίδα βραστή στη χύτρα ταχύτητας και για επιδόρπιο σιροπιαστό κέικ καραμέλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης