Μαντόνα: Η υιοθετημένη κόρη της Μέρσι Τζέιμς έγινε 14 και το γιόρτασαν μαζί επί σκηνής

Μαντόνα: Η υιοθετημένη κόρη της Μέρσι Τζέιμς έγινε 14 και το γιόρτασαν μαζί επί σκηνής

Στη συναυλία της το βράδυ της Τρίτης στο ιστορικό θέατρο Coliseu Dos Recreios στη Λισαβόνα

23751700-7918665-Grateful_Madge_born_Ciccone_beamed_with_pride_as_happy_Mercy_sai-a-39_1579742032991
Η Μαντόνα, που ακύρωσε ήδη δύο εμφανίσεις της στη Λισαβόνα -χθες βράδυ και την περασμένη Κυριακή- στο πλαίσιο της περιοδείας της «Madame X», είχε ένα ξεχωριστό φινάλε στο σόου της το βράδυ της Τρίτης που τελικά πραγματοποιήθηκε.

Η Μέρσι Τζέιμς, η ορφανή από το Μαλάουι που έπασχε από ελονοσία και υιοθετήθηκε το 2007 από τη Μαντόνα, ύστερα από πολύχρονο δικαστικό αγώνα, έκλεισε τα 14 της χρόνια.

Συγκινημένη η Μαντόνα, την είχε πλάι της στη σκηνή στο φινάλε της βραδιάς, ενημερώνοντας το κοινό για τα γενέθλια της κόρης της. «Το καλύτερο δώρο που μπορώ να σου κάνω για τα γενέθλιά σου είναι να σε μάθω να μην συμβιβάζεσαι ποτέ με τη δεύτερη θέση!» είπε η 61χρονη βασίλισσα της ποπ, ενώγ όλοι ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι το αυθεντικό όνομα της κόρης της είναι Chifundo που σημαίνει Mercy (Έλεος).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Best way to heal is celebrating This Beautiful girls 14th Birthday! 🎂🎉🌈💕💙 #mercyjames #birthday #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Κλείσιμο

23751866-7918665-image-m-202_1579739112866



«Ακόμα κι αν κάποιες φορές νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω, θέλω να σου πω μαμά ότι σε αγαπάω πάρα πολύ και να σε ευχαριστήσω για όλα. Ξέρω καλά ότι περνάς δύσκολα αυτόν τον καιρό, με το ισχίο σου και όλους τους τραυματισμούς, αλλά ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατή. Και πραγματικά αξίξεις οτιδήποτε θελήσεις» ακούγεται να λέει η 14χρονη Μέρσι Τζέιμς στη διάσημη μητέρα της, καθώς κρατιούνται χέρι-χέρι στη διάρκεια μια διαφορετικής προσευχής μαζί με όλους τους συνεργάτες, στα παρασκήνια του σόου. «Μου έδωσες ζωή που δεν θα είχα, αν δεν με είχες υιοθετήσει» λέει με ευγνωμοσύνη η Μέρσι Τζέιμς, ενώ η Μαντόνα την κοιτά συγκινημένη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης