Eurovision 2020: Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη είναι το φαβορί για την ελληνική αποστολή

Eurovision 2020: Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη είναι το φαβορί για την ελληνική αποστολή

Η ελληνικής καταγωγής Ολλανδέζα τραγουδίστρια και ηθοποιός  γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας

stafania_2
Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θεωρείται η επικρατέστερη για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό 65ο διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, από τη «Φωλιά των Κου Κου», η Στεφανία Λυμπερακάκη, γνωστή ως Stefania, είναι το φαβορί ανάμεσα στις άλλες υποψηφιότητες. «Έχει πολλούς δυνατούς άσους στο μανίκι της. Είναι η μόνη υποψήφια που έχει καταθέσει περισσότερα από ένα τραγούδια. Τα οποία τραγούδια φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου. Επίσης, εάν τελικά προωθηθεί η συγκεκριμένη συμμετοχή, ο Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει τη σκηνική της παρουσία» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.
Eurovision 2020: Ποια είναι η 18χρονη Στεφανία Λυμπεράκη

Η Stefania που είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός, ως πρώην μέλος των "Kisses", εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2016 και κατέλαβαν την 8η θέση.

Στην ηλικία των 9 ετών, συμμετείχε στο The Voice Kids της Ολλανδίας. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα singles, ενώ έχει παίξει σε πολλές σειρές και ταινίεςστην Ολλανδία. Η Stefania έγινε γνωστή στην Ελλάδα από την εμφάνιση της μαζί με την Κόνι Μεταξά και την Ιλένια Ουίλιαμς στα Mad Video Music Awards 2019.

Κλείσιμο
Stefania - Ilenia Williams - Konnie Metaxa /"Con calma" | Mad VMA 2019 by Coca-Cola





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης