Ηθοποιός «κράζει» άγρια το «Cats» στo Twitter: Ίσως το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ!

Ηθοποιός «κράζει» άγρια το «Cats» στo Twitter: Ίσως το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ!

Όταν η συναδελφική αλληλεγγύη κάνει... φτερά

cats-1
Ακόμα ένα «χαστούκι» δέχτηκε η κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού μιούζικαλ «Cats», αυτή τη φορά από μια σταρ του Χόλιγουντ που επέλεξε να πάει στο σινεμά και να δει την ταινία, παρά το άγριο....κράξιμο των κριτικών τις περασμένες μέρες.

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς «Westworld», δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από την ταινία και αποφάσισε να μοιραστεί τα συναισθήματά της στο Twitter, όπου διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό.

Η ηθοποιός Evan Rachel Wood αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού δύο φορές


«Το #Cats είναι στην πραγματικότητα χειρότερο απ' όσο περίμενα, και πραγματικά περίμενα ότι θα ήταν φρικτό», ξεκινά την κριτική της η 32χρονη ηθοποιός, που όπως φαίνεται δεν πήγε στο σινεμά με τις... μεγαλύτερες προσδοκίες, έχοντας δει το τρέιλερ. Και συνεχίζει: «Ωστόσο... έχω μείνει άφωνη. Γιατί να αλλάξεις τη χορογραφία; Είμαι... ΑΦΩΝΗ».



«Δεν φταίει το καστ... Πρόκειται ίσως για το χειρότερο πράγμα που έχω δει. Ποτέ.», συμπληρώνει στην αρχική της ανάρτηση (την οποία έπειτα διέγραψε λόγω των αντιδράσεων) η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Cats Trailer #2 (2019) | Movieclips Trailers
Κλείσιμο


Η πολύ σκληρή κριτική της σταρ φαίνεται ότι βρήκε σύμφωνους πολλούς φαν της, που έσπευσαν να τη συγχαρούν στα σχόλια. Ωστόσο, όταν διάφορα ΜΜΕ άρχισαν να αναπαράγουν τις δηλώσεις της, αποφάσισε να διαγράψει το αρχικό tweet με το «κράξιμο», επισημαίνοντας πάντως ότι δεν άλλαξε γνώμη.

«Στηρίζω ακόμη την κριτική μου, αλλά τη διέγραψα γιατί δεν θέλω να πιστεύει ο κόσμος ότι αφορούσε στη δουλειά των ηθοποιών/χορευτών. Αρκετά αρνητικά σχόλια λαμβάνουν λόγω της συμμετοχής τους στην ταινία. Κι αυτό είναι κρίμα. Ήταν τόσο αθώοι», έγραψε η 32χρονη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης