Cats: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και το Twitter αντέδρασε με... άγρια καζούρα!

Cats: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και το Twitter αντέδρασε με... άγρια καζούρα!

H πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου μιούζικαλ, με τους Τέιλορ Σουίφτ, Τζένιφερ Χάντσον και Τζούντι Ντεντς, δεν είναι αυτό που περιμέναμε...

cgs
Με... «εφιαλτικό μπαλέτο» και ταινία τρόμου παρομοιάζουν πολλοί χρήστες στο Twitter την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου μιούζικαλ «Cats», το πρώτο trailer της οποίας κυκλοφόρησε εχθές.

Το live-action remake περιλαμβάνει ένα λαμπερό καστ, με ονόματα όπως η Τζένιφερ Χάντσον, η Τέιλορ Σουίφτ, ο Ίντρις Έλμπα, o Τζέιμς Κόρντεν, ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν και η Ντέιμ Τζούντι Ντεντς, και φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τομ Χούπερ, που είχε βραβευτεί με Όσκαρ για το υπέροχο «The King's Speech».

Η παρουσία τόσων πολλών και ταλαντούχων σταρ στο καστ μιας ταινίας αποτελεί συνήθως εγγύηση για την επιτυχία της. Οι αντιδράσεις όμως από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε εχθές είναι στην πλειοψηφία τους αρνητικές, αφού το κοινό δεν φαίνεται καθόλου ευχαριστημένο από την ακραία CGI μεταφόρφωση των αγαπημένων τους ηθοποιών σε αλλόκοτα υβρίδια γάτας-ανθρώπου.

Cats Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers


Οι φιγούρες των Jellicle Cats, που πρωταγωνιστούν στο φημισμένο μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, χαρακτηρίζονται από πολλούς χρήστες στο Twitter «εφιαλτικές» και «ανατριχιαστικές». Η κριτική των περισσότερων χρηστών εστιάζει στο λάθος μέγεθός τους (υποτίθεται ότι θα είχαν μέγεθος γάτας, αλλά για κάποιο λόγο οι ανθρωπόμορφες φιγούρες είναι αισθητά μικρότερες), στον παράξενο συνδυασμό ζωικών και ανθρώπινων χαρακτηριστικών, και στο γεγονός ότι κάποιες «γάτες» έχουν στήθη ή φαίνονται να φορούν... παλτό από γούνα γάτας.

Κλείσιμο
cats


Αρκετοί χρήστες εξέφρασαν την απογοητευσή τους για το γεγονός ότι οι συντελεστές της ταινίας επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν CGI για να μεταμορφώσουν τους πρωταγωνιστές σε Jellicle Cats, αντί να χρησιμοποιήσουν απλά στολές, όπως συμβαίνει στο θεατρικό σανίδι.



Η υπόθεση του θεατρικού μιούζικαλ CATS είναι βασισμένη σε μια ποιητική συλλογή του T.S. Eliot. Η πλοκή εκτυλίσσεται σε έναν πελώριο σκουπιδότοπο, όπου μαζεύονται οι Jellicle Cats για να παίξουν. Είναι η νύχτα του καθιερωμένου ετήσιου χορού τους και ο αρχηγός τους, ο γερο-Deuteronomy (τον ρόλο του οποίου ενσαρκώνει η Ντέιμ Τζούντι Ντεντς στην ταινία) θα ανακοινώσει το όνομα της γάτας που θα ξαναγεννηθεί και θα ζήσει μια νέα ζωή. Η ανακοίνωση θα γίνει ακριβώς πριν από την αυγή. Όσο περιμένουν, οι γάτες διασκεδάζουν, διηγούμενες παλιές ιστορίες για τις πιο διάσημες και δημοφιλείς γάτες της ράτσας τους.

Δείτε παρακάτω μερικές από τα πιο... αιχμηρά σχόλια που συγκεντρώνει στο Twitter η προσέγγιση του remake:





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης