Τηλεοπτικά παρασκήνια: Το «Deal» των 1.500 και ο αήττητος Μακόλεϊ

Τηλεοπτικά παρασκήνια: Το «Deal» των 1.500 και ο αήττητος Μακόλεϊ

Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

home-alone
****Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρές. Χρόνια καλά τηλεοπτικά με υπομονή και καλύτερες μέρες να ευχηθούμε.

****Ευτυχώς κάποια λάθη διορθώνονται και αυτό φαίνεται. Μόλις ανακοινώθηκε η επιστροφή του «Deal», μέσα σε μία εβδομάδα οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.500 και στον Alpha αρχίζουν να ανασαίνουν. Ανακουφισμένος και ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το είδος όπως και το τηλεοπτικό παιχνίδι. Προς τιμήν του δεν εξέφρασε ούτε ένα τόσο δα παράπονο γι αυτό που τον βρήκε και ήρθαν τα «Πάνω Κάτω».

****Μία εβδομάδα έμεινε όπου οι τηλεθεατές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το δίλημμα «Σπύρος ή Μακόλεϊ»; Καθώς οι επαναλήψεις του «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και του «Μόνος στο σπίτι» ανακηρύσσουν νικητή τον δεύτερο που δεν πέφτει κάτω από το 16% στην χειρότερη ενώ το βράδυ των Χριστουγέννων έσπασε το φράγμα του 27% και ξεπέρασε την παρέα του Σπύρου κατά 10 μονάδες. Σαν Χριστουγεννιάτικη παράδοση.

****Εντωμεταξύ το Open με ταινία κατηγορίας ρομαντική κομεντί στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη έπιασε χαλαρά μέσο όρο 16,5%. Για δες κάτι πράγματα...

Κλείσιμο
****Το 2019 φεύγει, το 2020 έρχεται και φέρνει πολλά ριάλιτι και πολλές επιστροφές. Το «Καφέ της Χαράς» ξανανοίγει το βράδυ της Τρίτης στις 20.45 και ο «Μεγάλος Αδελφός» θα κάνει εμφάνιση κατά την άνοιξη για να ταράξει τα τηλεοπτικά ύδατα.

**** Μπαμπάς ο Σάββας Πούμπουρας, με μία κοράκλα που ήρθε μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα. Να ζήσει, με υγεία και καλοτυχία!

****Δεν δοκιμάζονται μόνο το καλοκαίρι οι «χρυσές εφεδρείες». Μια χαρά τα καταφέρνουν και την περίοδο των εορτών. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Γιώργου Ευγενίδη στον ΣΚΑΪ. Σοβαρός, διαβασμένος και επιτέλους «νέο αίμα».

**** Δοκιμάζεται όμως και η υπομονή των τηλεθεατών όταν βλέπουν το ίδιο θέμα να παίζει στα δελτία ειδήσεων για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Ντροπή.

**** Όταν θα ανοίξουν τα σχολεία θα αρχίσει και πάλι το πρόγραμμα να επιστρέφει στην κανονικότητα. Μέχρι τότε σερβίρεται επανάληψη με τη σέσουλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης