Φαίη Ξυλά: Χωρίσαμε αλλά είμαστε δεμένοι για πάντα

Φαίη Ξυλά: Χωρίσαμε αλλά είμαστε δεμένοι για πάντα

«Αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο που θεωρήσαμε και οι δύο ότι έχει τελειώσει αυτός ο κύκλος και πρέπει να πάμε παρακάτω», είπε η ηθοποιός

Ksyla-Giannakopoulos
Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μπορεί να έχουν χωρίσει σαν ζευγάρι αλλά παραμένουν πολύ ενωμένοι. Η ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη σχέση που έχουν σήμερα.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέλος σε αυτή τη σχέση, γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είμαστε δεμένοι για πάντα. Και πάντα θα είμαστε οι γονείς του παιδιού. Νοιαζόμαστε για αυτό και θα συνεργαζόμαστε πάντα για το παιδί μας. Τελειώσαμε σαν ζευγάρι. Περάσαμε 15 υπέροχα χρόνια μαζί με τα πάνω μας και τα κάτω μας φυσικά. Αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο που θεωρήσαμε και οι δύο ότι έχει τελειώσει αυτός ο κύκλος και πρέπει να πάμε παρακάτω. Πράξαμε πολύ σοφά και τώρα είμαστε καλύτερα. Είμαι αρκετά ανεκτική με τον μικρό, αλλά προσπαθώ να βάζω όρια. Ο Κωνσταντίνος είναι λίγο πιο αυστηρός από μένα. Εγώ σαν χαρακτήρας είμαι πιο ανοιχτή. Πραγματικά προσπαθώ να είμαι πιο αυστηρή. Βλέπω που κάνω λαθάκια και προσπαθώ να τα διορθώσω. Αλλά δεν υπάρχει συνταγή, το κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση. Το παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα. Η μάνα ξέρει πολύ καλά το παιδί της και δεν πρέπει να εθελοτυφλεί».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης