Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού για το «Final Four»

Ποιοι είναι οι τέσσερις τραγουδιστές που διεκδικούν ένα συμβόλαιο με την Minos αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ - Όλα όσα θα δούμε στη σκηνή του show

Zeta_Paiktes
Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του «Final Four». Απόψε στις 20:45, από τη συχνότητα του ΑΝΤ 1 το τραγουδιστικό σόου θα μας αποχαιρετίσει και θα μάθουμε ποιος ήταν ο καλύτερος ερμηνευτής που πέρασε από το παιχνίδι. Οι τέσσερις τραγουδιστές που διεκδικούν με αξιώσεις το πολυπόθητο συμβόλαιο με τη Mimos EMI Universal και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ είναι οι Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, Βαρβάρα Αργυρού, Μάνος Κοκολάκης και Σάκης Καραθανάσης.

Τι θα δούμε απόψε στον μεγάλο τελικό
Οι τέσσερις φιναλίστ καλούνται να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι και το κοινό είναι αυτό που θα αποφασίσει σε ποιον από τους τέσσερις θα δώσει το πλεονέκτημα να διαλέξει τον αντίπαλό του στην πρώτη μονομαχία, ενώ οι εναπομείναντες αποτελούν το ζευγάρι της δεύτερης μονομαχίας.

Η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει τους νικητές των δύο μονομαχιών. Οι δύο νικητές θα κονταροχτυπηθούν στην τελευταία μονομαχία του σόου. Η κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλη Χατζηγιάννη και Μιχάλη Σταβέντο θα είναι αυτή που θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του «Final Four».



Οι καλεσμένοι και οι εκπλήξεις
Στις εκπλήξεις της αποψινής βραδιάς θα είναι και η Πέγκυ Ζήνα η οποία θα τραγουδήσει επιτυχίες της αλλά και το καινούριο της τραγούδι «Μέσα μου κάτι έγινε» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από τη Heaven Music.

Η Πέγκυ Ζήνα, θα συνυπάρξει ερμηνευτικά με τον Μάνο Κοκολάκη και τον Σάκη Καραθανάση προσθέτοντας μια ακόμα μεγάλη στιγμή στη συμμετοχή τους.
Καλεσμένοι στον μεγάλο τελικό του «Final Four» είναι επίσης, ο Ίαν Στρατής, που θα τραγουδήσει μαζί με τη Βαρβάρα Αργυρού και η Idra Kayne την οποία θα δούμε σε ντουέτο μαζί με την Εμμανουέλα Ζαμπετάκη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα, και ο Μιχάλης Σταβέντο μαζί με την Ήβη Αδάμου, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή και απογειώνουν τη βραδιά του μεγάλου τελικού σε μια εμφάνιση έκπληξη για τους τηλεθεατές του.

Κλείσιμο
Στο ρόλο της παρουσιάστριας η Ζέτα Μακρυπούλια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης