The Final Four: Ο Σάκης Καραθανάσης επέστρεψε και πάει τελικό με... 72%

The Final Four: Ο Σάκης Καραθανάσης επέστρεψε και πάει τελικό με... 72%

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει πάρει ποτέ παίκτης του σόου από το κοινό 

sakis
Το βράδυ της Κυριακής παρακαλουθήσαμε στο The Final Four τον ημιτελικό του σόου. Αρχικά, οι τέσσερις παίκτες διαγωνίστηκαν για το ποιος θα καταφέρει να πάρει ασυλία για τον τελικό της επόμενης Κυριακής, με την Εμμανουέλα Ζαμπετάκη να είναι αυτή που τελικά τα καταφέρνει

Στη συνέχεια, επέστρεψαν στο πλατό δύο παίκτες που είχαν αποχωρήσει, ο Σάκης Καραθανάσης και ο Γιάννης Λάφης, ώστε να διεκδικήσουν και εκείνοι μια θέση στον τελικό.

Και οι δύο κατάφεραν να συγκλονίσουν την κριτική επιτροπή και το κοινό με την ερμηνεία τους. Ωστόσο αυτός που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση -με δύο ψήφους από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Μιχάλη Κουινέλη- ήταν ο Σάκης Καραθανάσης, ο οποίος επέλεξε να αντιμετωπίσει τον Γιώργο Πασχαλιά, ώστε να προσπαθήσει να του... κλέψει την καρέκλα.

THE FINAL FOUR – ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΦΗΣ - ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ


Μόλις οι δύο ερμηνευτές τελείωσαν την εμφάνισή τους, το κοινό ήταν αυτό που κλήθηκε να επιλέξει ποιος θα πάει στον μεγάλο τελικό της επόμενη Κυριακής, επιλέγοντας τον Σάκη με ποσοστό 76%! Πρόκειται, μάλιστα για το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει αποσπάσει ποτέ παίκτης του The Final Four από το κοινό.

Κλείσιμο
THE FINAL FOUR – ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης