Πάρτι-έκπληξη και… challenges στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Πάρτι-έκπληξη και… challenges στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Την Τρίτη 10/12, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης υποδέχεται τους Αθηναίους σε ένα special πάρτι παρέα με την Xenia Ghali 

xenia_ghali_crowd
Οι περισσότεροι την περιγράφουν ως μια αίσθηση που πηγάζει από τον χαρακτήρα τους και η οποία τους ωθεί να παραμένουν δραστήριοι και ουσιαστικά ελεύθεροι. Στην έννοια της «Δύναμης» θα μπορούσε κανείς να δώσει πολλαπλές ερμηνείες. Αλλά, τελικά, πραγματική δύναμη είναι η τόλμη να ανακαλύπτεις. Τον ίδιο σου τον εαυτό και τη ζωή που περιβάλλεται γύρω σου. Τις πολυεπίπεδες δυνατότητες σου και των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι. Να μοιράζεσαι. Να εκφράζεσαι και να αναπτύσσεσαι χωρίς να περιορίζεσαι από συστολές και αναβολές. Να αποφασίζεις και να πράττεις όλα όσα αναγκάζουν τον νου σου σε διαρκή σκέψη. Να δοκιμάζεις νέες καταστάσεις που θα σε εξελίξουν και θα σου γνωρίσουν καινούργιους δρόμους. Δύναμη είναι να μην σταματάς να προχωράς μπροστά και να επαναπροσδιορίζεσαι βιώνοντας νέες εμπειρίες.

Σε αυτούς τους ανθρώπους απευθύνεται η κοινότητα του #TODAYIWILL, της οποίας τα μέλη τολμούν να «αναμετρηθούν» με καθημερινές προκλήσεις και να δουν τον κόσμο από άλλη οπτική γωνία. Στο #TODAYIWILL το λεγόμενο comfort zone είναι ανυπόστατο. Αντιμετωπίζεται ως εμπόδιο προς την πρόοδο, γι΄ αυτό και τα challenges που παρουσιάζονται λειτουργούν ώστε να μην επιτρέπουν τη διατήρηση της συνήθειάς του.

Πώς βοηθάς τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται με ευγένεια στους συνανθρώπους σου, αλλά στο περιβάλλον; Πώς δίνεις λύσεις στα προβλήματα και με ποιον τρόπο επιλέγεις να ξεκινάς τη μέρα σου; Πώς ανακαλύπτεις τα ταλέντα σου; Πόσο γνωρίζεις την πόλη που ζεις και κινείσαι καθημερινά;
today_i_will_influencers_1

Η ομάδα του #TODAYIWILL, ήδη, δηλώνει δυναμικό παρών στα social media και στην πλατφόρμα όπου τα μέλη της εμπνέουν όλους όσοι τάσσονται με αυτή τη φιλοσοφία. Και ο κύκλος μεγαλώνει διαρκώς. Δες εδώ πώς συνάνθρωποί σου τολμούν καθημερινά και απαντούν θετικά στις προκλήσεις. Και την ερχόμενη Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, πέρνα από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Στις 8 το βράδυ έχουν δώσει ραντεβού όλοι όσοι λένε #TODAYIWILL, για να διασκεδάσουν σε ένα special party με την Xenia Ghali – powered by glo.

Κλείσιμο
Για να πάρεις την δική σου πρόσκληση μπες στο www.todayiwill.gr, αποδέξου την πρόκληση και  δώσε τον «παρών» στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης για να γιορτάσεις κι εσύ τις μικρές προκλήσεις που έκαναν την πόλη πιο δυνατή!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης