Όλα τα γουρούνια (δεν) έχουν την ίδια μούρη: Ο Τζερόμ Φλιν το επιβεβαιώνει και διαμαρτύρεται

Όλα τα γουρούνια (δεν) έχουν την ίδια μούρη: Ο Τζερόμ Φλιν το επιβεβαιώνει και διαμαρτύρεται

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Κινέτα και τη ζωντανή σύνδεση στο «Καλημέρα Ελλάδα» με την απρόοπτη εισβολή του γουρουνιού, ο 56χρονος Βρετανός ηθοποιός διεκδικεί την ποιότητα στο χοιρινό κρέας

SPL5131789_001_2
Ο Τζερόμ Φλιν, ο μισθοφόρος πολεμιστής Μπρον του Game of Thrones, φαίνεται ότι διαθέτει μεγάλη ευαισθησία όσον αφορά την κατανάλωση και κυρίως την προέλευση του χοιρινού κρέατος.

Ο 56χρονος Βρετανός ηθοποιός συμμετείχε σε ένα διαφορετικό happening ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, στην πολυσύχναστη Oxford Street στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της καμπάνιας Farms Not Factories (Φάρμες όχι Εργοστάσια) με σκοπό οι καταναλωτές να κατατοπιστούν ότι το χοιρινό κρέας που τρώνε, προέρχεται κατ' αποκλειστικότητα σχεδόν από εργοστασιακές μονάδες παραγωγής, και όχι παραδοσιακές φάρμες. Για την ακρίβεια, το 73% των 60 μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ και φαγητού, σύμφωνα με σχετική έρευνα, προτείνουν χοιρινό κρέας που παράγεται σε βιομηχανικές φάρμες.

SPL5131789_008




«Αυτή η μέθοδος παραγωγής είναι ένα από τα πιο τρομακτικά παραδείγματα που επιβεβαιώνουν ότι έχουμε απομακρυνθεί από τις βασικές ανθρώπινες αρχές μας με σκοπό το αμείλικτο κίνητρο του κέρδους. Και όλο αυτό το ονομάζουμε πρόοδο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζερόμ Φλιν, καλώντας τους μεγάλους προμηθευτές χοιρινού κρέατος να πράξουν το σωστό, αποφεύγοντας την εμπορία οποιουδήποτε κρέατος που δεν είναι υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.





SPL5131789_010
Κλείσιμο


Credit: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης