Μετά τον σάλο ο Γιώργος Λιάγκας αναγκάστηκε να ζητήσει ξανά συγγνώμη

Μετά τον σάλο ο Γιώργος Λιάγκας αναγκάστηκε να ζητήσει ξανά συγγνώμη

Δείτε το βίντεο με τη νέα απολογία του παρουσιαστή: Και το συγγνώμη είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές

Giorgos_Liagkas
Έχουν περάσει τόσες μέρες και ο θόρυβος δεν λέει να κοπάσει για τον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του. Μετά το σάλο και τις αντιδράσεις (από το Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ», το ΕΣΡ, την ΕΣΗΕΑ, τη Μαίρη Συνατσάκη, τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και τα άπειρα σχόλια στα social media) ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να ζητήσει ξανά συγγνώμη μέσα από το βήμα που του δίνει η εκπομπή του για τον χειρισμό του θέματος σχετικά με την σεξουαλική επίθεση εναντίον φοιτήτριας του ΑΠΘ.

Όταν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου ευχαρίστησε τους συνεργάτες της που τής ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, ζητώντας πάνω από όλα υγεία, ο παρουσιαστής άδραξε την ευκαιρία και σχολίασε: «Και μυαλό, συγκεντρωμένο».

«Μερικές φορές φεύγει και το γραπώνουμε μέσα», ανέφερε με τη σειρά της η Ελεάννα Τρυφίδου. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ανθρώπινο. Όπως και το συγγνώμη είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές. Ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές. Και το ξαναλέμε πάλι, δεν έχουμε πρόβλημα».

Γιώργο Λιάγκας: "Ξαναλέμε συγγνώμη... πάλι..."


Στο πλαίσιο των έντονων αντιδράσεων και επικρίσεων αξίζει να αναφέρουμε πως ο επικεφαλής της παράταξης ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Παύλος Γερουλάνος ζήτησε με ανάρτησή του στο Facebook την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη, έπειτα από τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τη διακωμώδηση ασέλγειας σε φοιτήτρια του ΑΠΘ, στην οποία η πρόεδρος του ΔΣ της Τεχνόπολης συμμετείχε.

Δείτε βίντεο: Μετά τον σάλο ο Γιώργος Λιάγκας αναγκάστηκε να ζητήσει ξανά συγγνώμη
Κλείσιμο
Μετά τον σάλο ο Γιώργος Λιάγκας αναγκάστηκε να ζητήσει ξανά συγγνώμη



geroulanos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης