Το πάνελ του Γιώργου Λιάγκα έκανε αναπαράσταση του φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ!

Το πάνελ του Γιώργου Λιάγκα έκανε αναπαράσταση του φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ!

Οι τηλεθεατές δεν πίστευαν στα μάτια τους και στα αυτιά τους ακούγοντας τις κυρίες Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Γκαγκάκη να γελούν!

Liagkas-Tsolaki
Το απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε έγινε αντικείμενο χυδαίου σχολιασμού από τον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πρωταγωνίστριες στην πλάκα ήταν οι γυναίκες του πάνελ! Οι κυρίες Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Γκαγκάκη το γλέντησαν με την ψυχή τους και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια χωρίς καν να σκεφτούν ή να αισθανθούν άσχημα για το τι πέρασε η άτυχη φοιτήτρια.

Το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έσκασε στα γέλια σαν να έβλεπε κωμωδία. Η χυδαιότητα με ατάκες τύπου «έσταζε το ταβάνι;» και «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε» προκάλεσαν σοκ στους τηλεθεατές. Μέχρι και ο ρεπόρτερ που προσπαθούσε να τους μεταφέρει την είδηση προσπάθησε να τους επαναφέρει στην τάξη λέγοντας ότι το θέμα είναι σοβαρό, ωστόσο δεν κατάφερε να τους πείσει και όλοι τους συνέχισαν να χασκογελούν και να κάνουν πλάκα. Ακριβώς σε αυτό το σημείο πάυουν να υπάρχουν και δικαιολογίες καθώς υπήρξε άνθρωπος που επί τόπου τους είπε ότι είναι ένα ζήτημα σόβαρο που δεν χωράει πλάκα και όμως το πάνελ δεν συμφώνησε ούτε στιγμή!

Στο πάνελ ακούστηκε μέχρι και το ερώτημα «αν υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δύο»!

Κι αν νομίζετε ότι ο κατήφορος δεν έχει τέλος, ήρθε και η αποκορύφωση της παρουσίασης του θέματος. Κάποιο φωτεινό μυαλό αποφάσισε να κάνει live την αναπαράσταση της ασέλγειας στην πλάτη της Ελένης Τσολάκη με ένα μπουκάλι νερό.


Η εκπομπή του Λιάγκα κάνει live αναπαράσταση της ασέλγειας στο ΑΠΘ
Κλείσιμο


Μετά την προβολή της εκπομπής έγινε πανικός στα social media, με τους χρήστες να δηλώνουν σοκαρισμένοι από τη χυδαιότητα της εκπομπής και τον τρόπο που αντέδρασαν οι δύο κυρίες. 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ζήτησε συγγνώμη μέσω Instagram. «Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia) στις



Δείτε βίντεο: Το πάνελ του Λιάγκα έκανε αναπαράσταση του φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ!
Το πάνελ του Λιάγκα έκανε αναπαράσταση του φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης