Μαίρη Συνατσάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Κάποια πράγματα δεν επιτρέπονται»

Μαίρη Συνατσάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Κάποια πράγματα δεν επιτρέπονται»

«Μια συγγνώμη πρέπει να είναι χωρίς ναι μεν αλλά, να είναι ένα σκέτο συγγνώμη», ανέφερε η παρουσιάστρια 

Mairi_Sinatsaki
Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία κλήθηκε να σχολίασει την ανάρτηση που έκανε η ίδια κατά του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή τον σχολιασμό του παρουσιαστή για το περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια, όταν συμφοιτητής της εκσπερμάτισε στην πλάτη της. 

«Δεν έχει να κάνει με προσωπική διαμάχη με κάποιον άνθρωπο. Έχει να κάνει με το ότι θεωρώ πια ότι είμαστε σε μια εποχή που δεν επιτρέπονται κάποια πράγματα και θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσο που ακόμα έχει δύναμη και επίδραση και άρα οφείλουμε να είμαστε πιο συνεπείς με αυτό που σαν άνθρωποι θέλουμε να είμαστε, αξιοπρεπείς και με σεβασμό προς όλους.

Και θεωρώ ότι μια συγγνώμη πρέπει να είναι χωρίς ναι μεν αλλά, να είναι ένα σκέτο συγγνώμη, αν έχει κάνει κάποιος κάτι που θεωρεί ο ίδιος ότι είναι λάθος», ανέφερε η παρουσιάστρια. 

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε: «Νομίζω ότι έχει κλείσει αυτή η συνεργασία γιατί στην πραγματικότητα εγώ δεν θα ήθελα να επιστρέψω σε μια εκπομπή αυτής της υφής, της σχολιαστικής, δεν κάνω καλά σχόλια, δεν είμαι καλή σε αυτό, οπότε δεν θα ήθελα να το ξανακάνω», είπε η Μαίρη Συνατσάκη».

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για τον Γιώργο Λιάγκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης