Μαίρη Συνατσάκη: Επικοινωνιακή κωλοτούμπα η «συγγνώμη» Λιάγκα

Μαίρη Συνατσάκη: Επικοινωνιακή κωλοτούμπα η «συγγνώμη» Λιάγκα

«Οποιαδήποτε πράξη σε βάρος αλλού ανθρώπου που γίνεται χωρίς τη συναίνεσή του είναι καταδικαστέα και ο σχολιασμός του θέματος ήταν υπερβολικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στα social media

Mairi_Sinatsaki
Την Τετάρτη, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Μεσημέρι» αναφέρθηκαν στο θέμα της ασέλγειας ενός 20χρονου φοιτητή προς φοιτήτρια στο χώρο της βιβλιοθήκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Και ενώ ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να μεταφέρει την είδηση, το πάνελ της εκπομπής ξέσπασε στα γέλια, κάνοντας πλάκα και σχολιάζοντας με χιουμοριστικό τρόπο το εν λόγω ζήτημα, προκαλώντας φυσικά την έντονη αντίδραση του κοινού.


Στη σημερινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του απολογήθηκαν για το ατυχές συμβάν αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι καταδικαστέα από όλους και ότι δεν ήθελαν να στενοχωρήσουν κανέναν με τα σχόλια τους, καθώς ήταν μια άτυχη στιγμή.

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του δεν ζήτησαν ξεκάθαρα συγγνώμη για το συγκεκριμένο περιστατικό, φαίνεται πως δεν άρεσε στη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πέταξε τη δική της σπόντα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


«Ωραία θα ήταν μια φορά κάποιος που έχει κάνει ξεκάθαρη μ@@@κία να σταθεί απέναντι της με την ίδια ανετίλα που την έκανε και να πει: Συγνώμη. Χωρίς κανένα μα μου σου ξου του. Χωρίς κανένα «αλλά». Σκέτο συγνώμη. Επίσης το «λυπάμαι πολύ άθελά μου» δεν είναι συγνώμη, αλλά επικοινωνιακή κωλοτούμπα που δεν πείθει κανέναν».


sinatsakii

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης