Εταιρεία προφυλακτικών έστειλε... δώρα στον Σπανούλη και τρόλαρε Παπαλουκά!

Εταιρεία προφυλακτικών έστειλε... δώρα στον Σπανούλη και τρόλαρε Παπαλουκά!

Ο απίστευτος διάλογος και τα πειράγματα στο Instagram - Η Ολυμπία Χοψονίδου επιβεβαίωσε πως το έκτο παιδί που περιμένουν είναι κοριτσάκι

Spanoulis_Family
Μια έκπληξη ετοίμασε γνωστή εταιρεία προφυλακτικών για τον Βασίλη Σπανούλη με αφορμή το έκτο παιδί που περιμένει, αφού του έστειλε προφυλακτικά δώρο και μάλιστα τον προέτρεψε να τα δώσει στον Θοδωρή Παπαλουκά. Η γνωστή εταιρεία προφυλακτικών Durex έστειλε... δωράκια στον Kill Bill και θέλησε να τρολάρει τον Θοδωρή Παπαλουκά, αναφέροντας πως τα προφυλακτικά τα στέλνουν για εκείνον. Ο «Τεό» είχε τρολάρει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όταν έμαθε πως η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένει έκτο παιδί.



«Αφιερωμένο στον κουμπάρο μου Θοδωρή Παπαλουκά που μονίμως κάτι έχει να πει και να σχολιάσει. Μπορεί να μην δίνω σημασία. Όμως δεν ξεχνώωωω», έγραψε η Χοψονίδου που ανέβασε και το video, ενώ ο Παπαλουκάς απάντησε: «Καταλαβαίνω τις απορίες σας! Αυτά τα προϊόντα τα χρησιμοποιείς σε περίπτωση που κάνεις περιστασιακό σεξ ή σαν μέθοδο αντισύλληψης! Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που εξαιτίας μου ανακαλύψατε την ύπαρξη τους».

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν πέρα για πέρα απολαυστικός καθώς στην κουβέντα Σπανούλη, Χοψονίδου και Παπαλουκάς μπήκαν ο μπασκετμπολίτσας Νίκος Ζήσης, η αδερφή της Ολυμπίας Βαλέρια αλλά και η Έλλη Κοκκίνου...

Dialogos_1
Dialogos_2
Dialogos_3
Dialogos_4
Dialgoos_5
Κλείσιμο




Κορίτσι θα είναι το έκτο παιδί της οικογένειας

Η Ολυμπία Χοψονίδου σε ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε πως περιμένει κοριτσάκι.Η ίδια πριν από μερικές εβδομάδες είχε αιφνιδιάσει τον σύζυγό της όταν του ανακοίνωνε την 6η εγκυμοσύνη της με κάνοντάς του δώρο για τα γενέθλιά του ένα τεστ εγκυμοσύνης. Λίγες ημέρες μετά ο Βασίλης Σπανούλης είχε προδώσει άθελα του το φύλο του μωρού αναφέροντας:
«Έκτο, ναι. Κοριτσάκι. Βούτηξα στην πισίνα όταν το έμαθα. Είναι ευλογία. Θέλημα Θεού. Να είμαστε καλά και να έχουν υγεία τα παιδιά» και η Ολυμπία Χοψονίδου το επιβεβαίωσε.



Ο κουμπάρος του ζευγαριού Θοδωρής Παπαλουκάς με το γνωστό του χιούμορ δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την ανάρτηση: «Ολυμπία δεν το είχε κανένας άγχος! Το είχε ανακοινώσει ο Βασίλης τεχνηέντως τηλεοπτικά όπως θυμόμαστε όλοι μας….»

papaloukas1




Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 8 χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί τρία αγόρια, τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη και δύο κόρες, την Αιμιλία και την Αναστασία. Η τρίτη κόρη θα έρθει στη ζωή τους σύντομα, αφού η Ολυμπία έχει ήδη μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης