Με την πιο απρόβλεπτη και ανατρεπτική καλεσμένη η πρεμιέρα του Κοκλώνη!

Με την πιο απρόβλεπτη και ανατρεπτική καλεσμένη η πρεμιέρα του Κοκλώνη!

Έρχεται το ανανεωμένο Celebrity Travel με πολλές εκπλήξεις.

patoyli-koklonis-_1_
Στο Μπούενος Άιρες στην Αργεντινή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Νίκος Κοκλώνης, σε μια περιήγηση στην Νότια Αμερική, όπου θα μας ταξιδέψει στα πρώτα επεισόδια του 4ου κύκλου του Celebrity Travel. Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή με το ξεχωριστό DNA, καθώς είναι η μοναδική που μας μυεί στη ζωή συναρπαστικών τόπων μέσα από τα μάτια του Mr Travel και των διάσημων καλεσμένων του, επιστρέφει στο OPEN την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, αμέσως μετά το πρώτο live του X Factor.

Πρώτη καλεσμένη του Νίκου για τη φετινή σεζόν είναι μια γυναίκα που απασχολεί για πολλούς και διάφορους λόγους τα Μέσα. Έχει ένα ιδιαίτερο λουκ που πάντα μαγνητίζει τα βλέμματα. Έχει μια έντονη προσωπικότητα, γιατί λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους. Έχει σπουδαία κοινωνική και φιλανθρωπική δράση, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση.

patoyli-koklonis-_2_
patoyli-koklonis-_3_


Κλείσιμο
Στις περασμένες εκλογές πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα όταν ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει τη δημαρχεία του Δήμου Αμαρουσίου, στην οποία θήτευσε ο σύζυγός της με μεγάλη επιτυχία, παρά τις αντιρρήσεις του, καθώς ο ίδιος είχε ήδη δώσει «το δαχτυλίδι της διαδοχής» σε άλλον υποψήφιο.

Η γοητευτική και χειμαρρώδης Μαρίνα Πατούλη αποδέχτηκε την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη να ταξιδέψει μέχρι την πανέμορφη Αργεντινή και μαζί να ανακαλύψουν όλα όσα αγαπούν να κάνουν οι insiders στο μαγικό Μπουένος Άιρες -όλες τις must εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις εκεί πέρα από τα κλισέ των ταξιδιωτικών οδηγών.
Όλα αυτά πριν ανοίξει τα χαρτιά της και του αποκαλύψει τα σημεία-σταθμούς στη ζωή της, όσα την έχουν οδηγήσει να πάρει σημαντικές αποφάσεις, αλλά και το μυστικό της σχέσης της με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.


Celebrity Travel: Μαρίνα Πατούλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης