Μιμή Ντενίση: «Μπορώ να είμαι με μια γαλότσα όλη μέρα»

Μιμή Ντενίση: «Μπορώ να είμαι με μια γαλότσα όλη μέρα»

Η ελληνίδα πρωταγωνίστρια υποδέχθηκε την κάμερα του «Πρωινού» στο εξοχικό της στον Θεολόγο και εξήγησε πόσο πολύ της αρέσει να περιποιείται το μποστάνι της, ενώ θυμήθηκε τις κοινές διακοπές της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

mimi-ntenisi

 Η Μιμή Ντενίση είπε αρχικά: «Στον Θεολόγο ήρθα τυχαία! Ήρθα πρώτη φορά διακοπές στο σπίτι της Αλίκης κι όταν πήγα στο εξοχικό της τρελάθηκα!  (...)Η Αλίκη ήταν πάντα άλλος άνθρωπος από αυτό που βλέπαμε στις εκπομπές. Εδώ στο εξοχικό της ήταν μόνιμα με σορτς και πολύ αντιηλιακό».

Και συνέχισε: «Μ' αρέσει να ασχολούμαι με το μποστάνι, μπορώ να είμαι με μια γαλότσα όλη μέρα. Θυμάμαι όταν φτιάχναμε το σπίτι και μου έλεγαν να βάλω μάρμαρο, ενώ εγώ ήθελα πλάκες γιατί θα έχει λάσπες. Βγαίνω με το σορτς μου και ποτίζω. Εδώ έρχομαι και γράφω, εδώ γράφτηκε και η "Σμύρνη". Έχει πάντα ηρεμία. Τις ώρες που γράφω θέλω να έχω την μουσική μου, κυρίως κλασσική ή τζαζ. Τις άλλες ώρες ακούω τα πάντα».

Σχετικά με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη  Πολύζο είπε:  «Το σπίτι αυτό το έχει ζήσει ο Σωτήρης Πολύζος και άμα θέλω να μαλώσω με κάποιον εργάτη τον βάζω μπροστά και "λέω ήρθε ο άνδρας μου, ναι είμαι η κυρία του Σωτήρη". Έρχεται πολύ συχνά εδώ και παίζει μπιρίμπα με την μαμά μου».

Συνέντευξη της Μιμής Ντενίση στο σπίτι της στον Θεολόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης