Ο Αντίνοος Αλμπάνης δέχτηκε υβριστική επίθεση στα social media: Η απάντηση του ηθοποιού

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δέχτηκε υβριστική επίθεση στα social media: Η απάντηση του ηθοποιού

Ο ίδιος δημοσίευσε μηνύματα που έλαβε από διαδικτυακή του φίλη, η οποία τον έβρισε, τον χαρακτήρισε ατάλαντο και του έγραψε πως δεν βρίσκει κάποιο λόγο στο να υπάρχει

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν προτίθεμαι να ξεπουλήσω τη ζωή μου»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης όπως ο ίδιος έκανε γνωστό, αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του γι’ αυτό και χρειάζεται να κάνει χημειοθεραπείες. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός συνεχίζει να εργάζεται και αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Κατά φαντασία ασθενής».


Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή του. Χθες, δημοσίευσε μέσω InstaStories μηνύματα που έλαβε από διαδικτυακή του φίλη, η οποία τον έβρισε, τον χαρακτήρισε ατάλαντο και του έγραψε πως δεν βρίσκει κάποιο λόγο στο να υπάρχει. «Πόσο Μαλα@@ς είσαι;», του έγραψε αρχικά και όταν ο ηθοποιός τη ρώτησε γιατί τον βρίζει, απάντησε:


«Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με άλλες προσωπικότητες και δεν βρίσω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει. Οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη». Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε τον διάλογο τους και σχολίασε: «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…».


almpanis


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης