Νατάσα Σκαφιδά & Γιάννης Βαρδής: Περιμένοντας τον Αντώνη junior

Νατάσα Σκαφιδά & Γιάννης Βαρδής: Περιμένοντας τον Αντώνη junior

Διπλή χαρά για το ζευγάρι καθώς λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους η κορούλα τους έγινε τριών ετών -Οι αναρτήσεις στα social media

Giannis-Natassa
Η Νατάσα Σκαφιδά και ο Γιάννης Βαρδής είναι από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια. Οι δυο τους είναι ήδη γονείς ενός κοριτσιού και σε λίγο καιρό θα αποκτήσουν και ένα αγοράκι.

Η Νατάσα Σκαφιδά με μια τρυφερή ανάρτηση της στο Instagram ευχήθηκε στην κόρη της χρόνια πολλά: «Ζωή μου, λατρεία μου, 3 χρόνια πριν ακριβώς αυτή την ώρα 11:40 σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, τα συναισθήματα και η χαρά μου απερίγραπτα, να ζήσεις ανάσα μου πάντα ευτυχισμένη. Εγώ και ο μπαμπάκας @giannisvardisθα είμαστε πάντοτε δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς και θα σε καμαρώνουμε να μεγαλώνεις και να γίνεσαι ένας υπέροχος άνθρωπος! #katerisna’sbirthday#3yearsold#princess #13ofmay».


Η Νατάσα και ο Γιάννης Βαρδής ανυπομονούν για τον ερχομό του γιου τους που θα πάρει το όνομα του μπαμπά του τραγουδιστή, Αντώνης. Την Κυριακή, Ημέρα της Μητέρας, η Νατάσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το baby shower party που γιόρτασε με φίλες και την οικογένειά της, με το hashtag #antonisiscoming.
View this post on Instagram

💙💙💙 #antonisiscoming #babyboy #babyshower #loading

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης