Η Μαντόνα εξώφυλλο στους New York Times: Τι αποκαλύπτει για Χάρβεϊ Γουάινστιν και Ντόναλντ Τραμπ

Η Μαντόνα εξώφυλλο στους New York Times: Τι αποκαλύπτει για Χάρβεϊ Γουάινστιν και Ντόναλντ Τραμπ

Η βασίλισσα της pop  αποκαλύπτει πως ο παραγωγός του Χόλιγουντ «ξεπέρασε γραμμές και όρια»   κατά τη συνεργασία τους 

61976931_1618429141621644_6077679865471959040_n
Η Μαντόνα είναι το νέο εξώφυλλο των New York Times, το οποίο αφιερώνει αρκετές σελίδες του για τη βασίλισσα της pop.  Στη συνέντευξή της η Μαντόνα μίλησε για την πολυετή καριέρα της και έκανε αποκαλύψεις για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν αλλά και τον πρόεδρο της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.


Η pop star δήλωσε ότι ο κινηματογραφικός παραγωγός «ξεπέρασε γραμμές και όρια» κατά τη συνεργασία τους στο ντοκιμαντέρ «Madonna: Truth or Dare» το 1991 και περιέγραψε τον Γουάινστιν λέγοντας ότι «φλέρταρε ευθέως και με έντονα σεξουαλικό τρόπο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Ήταν παντρεμένος εκείνη την περίοδο και φυσικά δεν έδειξα κανένα ενδιαφέρον για εκείνον».


Όπως είπε η Μαντόνα, η ίδια γνώριζε ότι ο παραγωγός είχε φερθεί με παρόμοιο τρόπο σε συνομήλικες γυναίκες. «Ο Χάρβεϊ το έκανε αυτό επειδή είχε δύναμη και ήταν επιτυχημένος και οι ταινίες του έχουν τέτοια επιτυχία που όλοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί του, οπότε αυτή η συμπεριφορά του ήταν κάτι που "έπρεπε" κατά κάποιο τρόπο να γίνει ανεκτή. Έτσι ήταν», εξηγεί.


Καθώς οι ισχυρισμοί ότι ο Γουάινστιν είχε επιτεθεί και είχε βιάσει γυναίκες, ήρθαν στην επιφάνεια τον Οκτώβριο του 2017, η Μαντόνα είπε ότι δεν ήταν από εκείνες που επευφήμησαν την πτώση του καθώς δεν είναι στον χαρακτήρα της κάτι τέτοιο, ωστόσο σημείωσε ότι «δεν νομίζω ότι είναι καλό κάρμα. Αλλά το γεγονός ότι κάποιος που έχει καταχραστεί την εξουσία του για τόσα χρόνια να καλείται να αντιμετωπίζει τις ευθύνες του είναι σημαντικό».


Το εξώφυλλο του περιοδικού των New York Times όπου δόθηκε η συνέντευξη Στη συνέντευξη, η Μαντόνα αρνήθηκε επίσης τη φήμη ότι είχε ζητήσει κάποτε τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ σε ραντεβού. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια φωτογράφισης για τον Versace με στο σπίτι του φωτογράφου Στίβεν Μάιζελ στο Παλμ Μπιτς, ο Αμερικανός πρόεδρος της τηλεφωνούσε επανειλημμένα για να της μιλήσει, λέγοντάς της «Γεια σου, είναι όλα καλά; Είσαι άνετα; Είναι τα κρεβάτια βολικά; Είσαι ευχαριστημένη;» Όπως είπε, ο Τραμπ είχε «αδύναμο» χαρακτήρα «Ένας άνδρας που νιώθει ασφαλής με τον εαυτό του, δεν έχει ανάγκη να γυρίζει γύρω από ανθρώπους εκφοβίζοντάς τους συνεχώς». Η Mαντόνα κυκλοφορεί το 14ο studio άλμπουμ Madame X στις 14 Ιουνίου.


Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο του περιοδικού: 


Κλείσιμο
61976931_1618429141621644_6077679865471959040_n


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης