Βετεράνος πολέμου ετών 93 έκανε... καμάκι στη Μελάνια Τραμπ!

Βετεράνος πολέμου ετών 93 έκανε... καμάκι στη Μελάνια Τραμπ!

Παρουσία του Αμερικανού προέδρου

melania998
Tα... τυχερά της είχε χθες η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ στο Πόρτσμουθ της Βρετανίας.

Ένας 93χρονος βετεράνος πολέμου υπέκυψε στη γοητεία της και την … φλέρταρε ανοιχτά ενώ εκείνη κρατούσε το χέρι του συζύγου της.

Η Μελάνια με τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ συνόδευσαν την βασίλισσα Ελισάβετ για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για την 75η επέτειο από την απόβαση των Συμμάχων στη Νορμανδία, στις οποίες ήταν παρόντες πολλοί ηγέτες όπως: Άνγκελα Μέρκελ, Εμανουέλ Μακρόν, Τζάστιν Τριντό, αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μάλιστα, ο Προκόπης Παυλόπουλος κάθισε δίπλα στη Μελάνια Τραμπ.

Το «μάτι» του βετεράνου πολέμου, Τόμας Κούθμπερτ, άστραψε όταν είδε από κοντά την Μελάνια Τραμπ, η οποία ήταν εκθαμβωτική με το κλασικό βρετανικό καπέλο. Δεν δίστασε να την φλερτάρει ακόμη και παρουσία του Αμερικανού προέδρου. Απευθυνόμενος στον Τραμπ , ο 93χρονος Κούθμπερτ του είπε τα εξής για την σύζυγό του:

«Είναι καλή, έτσι δεν είναι;» προσθέτοντας: «Αν δεν ήσουν εσύ, κι αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος»...

Το σχόλιο προκάλεσε το χαμόγελο του 72χρονου Τραμπ, ο οποίος απάντησε: «Θα μπορούσες να τα καταφέρεις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Κλείσιμο
Trump jokes with D-Day veteran who flirted with Melania


Στον Τόμας Κούθμπερτ απονεμήθηκε το μετάλλιο του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής το 2017, για τον ρόλο του στην Απόβαση της Νορμανδίας.

Μάλιστα, αστειεύτηκε με την βασίλισσα Ελισάβετ και συνομίλησε με τον πρίγκιπα Κάρολο για την εποχή που υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό. Αλλά προφανώς, τον συνεπήρε η Μελάνια Τραμπ. Μετά την συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία, ο Κούθμπερτ μίλησε για τον Ντόναλντ Τραμπ. «Με εξέπληξε. Όταν βλέπεις κάποιον στην τηλεόραση, δείχνει πολύ διαφορετικός. Η σύζυγός του ήταν επίσης πολύ ευχάριστη».

Ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε επίσης στον βετεράνο αγωνιστή πως ήταν «τιμή» του που τον γνώρισε, προσθέτοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης