Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η εμφάνιση της Μαντόνα στα Billboard Music Awards την Τετάρτη.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την πληροφορία που μεταδίδει η ιστοσελίδα ΤΜΖ σύμφωνα με την οποία η διάσημη τραγουδίστρια θα δώσι από την τσέπη της το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να διασφαλίσει ότι η εμφάνισή της θα μείνει σε όλους αξέχαστη.
Η 60χρονη τραγουδίστρια αναμένεται να παρουσιάσει στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας το νέο της single με τίτλο Medellín.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η εμφάνιση της Μαντόνα θα είναι διάρκειας επτά λεπτών και θα περιλαμβάνει τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας.
Όπως γράφει το ΤΜΖ η εμφάνιση της Μαντόνα «θα είναι μια από τις πιο φιλόδοξες που έχουν επιχειρηθεί ποτέ σε ζωντανή μετάδοση».
Η ίδια έχει φροντίσει να ρίξει «λάδι στη φωτιά» με φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόβες της στο Λονδίνο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη