Μέγκαν Μαρκλ: Το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι αποκάλυψε πού γέννησε και το... επάγγελμά της

Μέγκαν Μαρκλ: Το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι αποκάλυψε πού γέννησε και το... επάγγελμά της

Δεν γέννησε τελικά στο σπίτι της στο Frogmore Cottage, όπως επιθυμούσε...

21083730
Δύο εβδομάδες πέρασαν από τη γέννηση του baby Sussex και το μυστήριο του πού γεννήθηκε ο μικρός Άρτσι, λύθηκε.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από το πιστοποιητικό γέννησης του γιου του Χάρι και της Μέγκαν, όπου αναφέρεται ότι γεννήθηκε στο νοσοκομείο Portland, στο ίδιο όπου είχαν γεννηθεί οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.

Χάρι και Μέγκαν δεν είχαν γνωστοποιήσει τον ακριβή τόπο γέννησης του μικρού Άρτσι, ωστόσο σήμερα, το πιστοποιητικό αναφέρει ως τόπο το ιδιωτικό νοσοκομείο Portland.

Η δούκισσα του Σάσεξ ήθελε  να γεννήσει στο σπίτι της, στο Frogmore Cottage, κάτι που δεν έγινε εφικτό. Την Κυριακή πριν από τη γέννηση του μικρού και με τη μέγιστη προσοχή προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, η Μέγκαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μπει σε διαδικασία τοκετού.

Λίγες ώρες αργότερα, η δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψε στο σπίτι της με τον μικρό Αρτσι και έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ δύο ημέρες  μετά το πριγκιπικό ζεύγος σύστησε το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας στο κοινό.

meghan
Κλείσιμο
Ο Άρτσι Χάρισον Μάουντμπατεν-Ουίνδσορ γεννήθηκε στις 05.26' της 6ης Μαΐου και είχε βάρος 3.200 γραμμάρια στο νοσοκομείο Portland που περιγράφεται ως "το μόνο ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ιατρική περίθαλψη γυναικών και παιδιών".

Στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, δύο βήματα από το Ρίτζενς Παρκ, το νοσοκομείο διευκρινίζει ότι αναλαμβάνει "περισσότερους από 1.500 τοκετούς ετησίως" και προσφέρει "ένα πλήρες φάσμα επιλογών" για τις γεννήσεις.

Επάγγελμα... πριγκίπισσα

Το πιστοποιητικό, πέραν των βασικών -ονόματα κλπ- αναφέρει και το «νέο» επάγγελμα της Μέγκαν Μαρκλ που είναι.... «Πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου», ενώ στο πεδίο του ονόματος αναφέρεται το πλήρες όνομά της ως Ρέιτσελ - Μέγκαν η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα Δούκισσα του Σάσεξ, κάτι ασυνήθιστο για όποιον δεν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.  

Στο όνομα του πατέρα αναγράφεται «Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Χένρι Τσαρλς 'Αλμπερτ Ντέιβιντ Δούκας του Σάσεξ» και στο επάγγελμα αναγράφεται «πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου».

Μια κουκίδα στον τίτλο ευγενείας για το παιδί, σύμφωνα με την επιθυμία των γονέων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης