Baby Sussex: Το δώρο που ο πρίγκιπας Χάρι θα κρύψει στον κήπο για τον Άρτσι

Baby Sussex: Το δώρο που ο πρίγκιπας Χάρι θα κρύψει στον κήπο για τον Άρτσι

Όταν ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν αρχίσει να περπατά θα ανακαλύψει μόνος του τι κρύβεται για εκείνον στον κήπο του Frogmore Cottage - Με καθυστέρηση 8 ημερών επισκέφθηκαν το νέο βασιλικό μωρό Ουίλαμ και Κέιτ

21082693
Την Τρίτη ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε ένα κέντρο φροντίδας άπορων ατόμων στην Οξφόρδη και έλαβε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για τον νεογέννητο γιο του, που ήρθε στον κόσμο τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

Η 38χρονη Κλέρ Γουόλντρον, εργαζόμενη στο κέντρο και καλλιτέχνης, έδωσε στον πρίγκιπα μια πέτρα βαμμένη χρυσή, σε σχήμα αυγού, με χαραγμένο στην επιφάνειά της το όνομα του νέου βασιλικού μωρού: «Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ».

Η καλλιτέχνης δήλωσε πως ονομάζει τις πέτρες που κατασκευάζει «πέτρες καλοσύνης» και ο προορισμός τους είναι να θάβονται μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά και να έχουν τη δυνατότητα να τις ανακαλύψουν μόνα τους σε ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού. Η ίδια, πρότεινε στον πρίγκιπα Χάρι να θάψει την πέτρα στον κήπο του Frogmore Cottage, όπου διαμένει με την οικογένειά του και όταν ο μικρός Άρτσι μεγαλώσει να την ανακαλύψει μόνος του.

Ο δούκας του Σάσεξ ενθουσιάστηκε με την ιδέα και δήλωσε: «Μπορείτε να φανταστείτε να την βρίσκει και να λέει"Έχω μια πέτρα και είναι το όνομά μου επάνω". Ευχαριστώ πολύ. Αυτό μου άρεσε πολύ».

Κατά την είσοδό του στο κέντρο θαυμαστές περίμεναν τον νέο πατέρα με πολλά δώρα για τον μικρό Άρτσι, μεταξύ των οποίων κάρτες και πόστερ. «Όταν ξυπνάω στις 4 το πρωί θα τις διαβάσω», είπε ο Χάρι σε δύο μικρούς θαυμαστές του, που του έδωσαν 60 κάρτες για να συγχαρούν τον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ για τη γέννηση του γιου τους. Έτσι, ο Χάρι αποκάλυψε πως ο νεογέννητος Άρτσι κρατά τους γονείς του ξύπνιους τη νύχτα.

Με καθυστέρηση οκτώ ημερών επισκέφθηκαν το νέο βασιλικό μωρό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ

Ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι έβδομος στη διαδοχή του θρόνου και είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ. Δύο μέρες μετά τη γέννησή του η μονάρχης και ο πρίγκιπας Φίλιππος επισκέφθηκαν στο Ουίνδσορ τον Χάρι και τη Μέγκαν για να δουν το νέο βασιλικό μωρό. Αντίθετα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, είδαν τον νέο ανιψιό τους την Τρίτη το απόγευμα, οκτώ ημέρες μετά τη γέννησή του.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν πήραν μαζί τους τα τρία παιδιά τους, τον 5χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μόλις ενός έτους, πρίγκιπα Λούις, για να δουν το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πάντως, η επίσκεψη του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Frogmore Cottage με καθυστέρηση οκτώ ημερών έδωσε λαβή για σχόλια στην πρωινή εκπομπή Sunrise του τηλεοπτικού δικτύου Seven στην Αυστραλία. Οι παρουσιαστές επέμεναν πως είναι φανερό ότι ακόμα υπάρχει πρόβλημα στη σχέση των δύο αδελφών. Από τον Απρίλιο δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο υποστηρίζουν πως υπάρχει ψυχρότητα μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του μικρότερου αδελφού του και αυτός είναι ο λόγος που ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν από το παλάτι του Κένσιγκτον, κατοικία του Ουίλιαμ και της Κέιτ, στη βασιλική κατοικία Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης