Baby Sussex: Μήπως τελικά η Μέγκαν Μαρκλ ονόμασε το μωρό «Άρτσι» για να τιμήσει τον... υπέρβαρο γάτο της;

Baby Sussex: Μήπως τελικά η Μέγκαν Μαρκλ ονόμασε το μωρό «Άρτσι» για να τιμήσει τον... υπέρβαρο γάτο της;

Η θεωρία που διατυπώνει η Sun βασίζεται σε μαρτυρίες ατόμων που ήξεραν παλιά την Δούκισσα του Σάσεξ - Όπως ισχυρίζονται, η «εμμονή» με το γνωστό κόμικ και η αγάπη για το κατοικίδιό της μπορεί να κρύβονται πίσω από την επιλογή της.

sussex
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου βασιλικού μωρού, αρκετά βρετανικά ΜΜΕ έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι η επιλογή που έκαναν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ για τον μικρούλη Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Γουίνδσορ δεν είναι καθόλου τυχαία. Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, υπάρχει κάποιο νόημα πίσω από τα ονόματα που επιλέγησαν.

Συγκεκριμένα, το όνομα «Άρτσι», έχει αγγλικές και σκωτσέζικες ρίζες, είναι η σύντομη εκδοχή του Άρτσιμπαλντ και σημαίνει «αυθεντικός» και «γενναίος». Όσο για το δεύτερο όνομα που δόθηκε στον μπέμπη, δηλ. το Χάρισον, αυτό σημαίνει «ο γιος του Χάρι» και επελέγη - σύμφωνα πάντα με τον τοπικό Τύπο - από τη Μέγκαν Μαρκλ για να τιμήσει τον σύζυγό της.

Η βρετανική εφημερίδα Sun όμως έχει μια... διαφορετική θεωρία για το όνομα που δόθηκε στο Baby Sussex, και η οποία βασίζεται σε μαρτυρίες ατόμων που λένε ότι ήξεραν πολύ καλά τη Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με αυτούς τους παλιούς φίλους της Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ δεν επέλεξε το όνομα του μωρού της για την ετυμολογική του σημασία, αλλά για να «τιμήσει» την υπέρβαρη γάτα της που πέθανε όταν εκείνη έφυγε από το πατρικό της για να σπουδάσει.

Στιγμιότυπο από βίντεο που είχε ανεβάσει η Μέγκαν Μαρκλ με τον γάτο της

artsi


Όσο για την έμπνευση πίσω από το όνομα του αγαπημένου κατοικίδιου, αυτή φέρεται να προέρχεται από το γνωστό αμερικάνικο κόμικ «Άρτσι», με ήρωα έναν κοκκινομάλη έφηβο και την παρέα του. Όπως αναφέρουν άτομα που γνώριζαν την Μέγκαν Μαρκλ πριν χρόνια, το συγκεκριμένο βίντατζ κόμικ αποτελούσε εμμονή για την νεαρή τότε κοπέλα, που συνέλλεγε τα τεύχη του μανιωδώς. 

Κλείσιμο
Μιλώντας στη Sun, μια «πρώην καλή φίλη» της δούκισσας του Σάσεξ είπε χαρακτηριστικά: «Η Ντόρια (μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ) είχε σώσει τον Άρτσι και ο γάτος έγινε σημαντικό κομμάτι της οικογένειας. Η Μέγκαν λάτρευε να παίζει μαζί του και μιλούσε συνεχώς για εκείνον στην παρέα της. Του είχε τόση αδυναμία, που τον τάιζε συνεχώς σταφύλια και τον είχε κάνει αρκετά... ευστραφή.

Δεν είναι καθόλου παράξενο που ονόμασε το μωρό της Άρτσι. Τον αγαπούσε πολύ αυτόν τον γάτο». Όσο για την «εμμονή» της Μαρκλ με το κόμικ «Άρτσι», αυτή ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Η νεαρή Μέγκαν - σύμφωνα πάντα με τις πηγές της εφημερίδας - περνούσε ώρες ατέλειωτες σε καταστήματα με κόμικ ψάχνοντας τεύχη του «Αρτσι» που δεν είχε. Η αγάπη της για τα κόμικ ήταν μάλιστα ένα κοινό στοιχείο που είχε με τον πατέρα της, με τον οποίο πλέον έχουν τελείως αποξενωθεί.

video placeholder
artsia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης