Γιατί η Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala «απαγορευόταν» να... καθίσει;

Γιατί η Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala «απαγορευόταν» να... καθίσει;

Ο πάρα πολύ στενός κορσές του φορέματός της έκανε αδύνατη αυτή την κίνηση - Δεν μπορούσε να πάει ούτε τουαλέτα όσο το φορούσε

kim-kardashian-ena
Την «επιχείρηση» που χρειάστηκε να στηθεί για να φορέσει το φόρεμα με το οποίο πήγε στο Met Gala της Δευτέρας αποκάλυψε σε ειδικό βίντεο για την Vogue η Κιμ Καρντάσιαν.

Η τηλεπερσόνα έκανε μια από τις πιο επιτυχημένες της εμφανίσεις, με ένα φόρεμα του Thierry Mugler, για το οποίο απαιτήθηκε να φορέσει ένα πάρα πολύ στενό κορσέ από τον μετρ του είδους Mr. Pearl.

Στο βίντεο βλέπουμε την ομάδα της Καρντάσιαν να σφίγγει τον κορσέ τόσο ώστε το δέρμα της να διπλώνει, ενώ η ίδια ακούγεται να λέει: «Νομίζω πως μπορούμε λίγο πιο σφιχτά ακόμα»!

«Αν δεν καθίσω στο δείπνο, τώρα ξέρεις γιατί», λέει ακόμα απευθυνόμενη στην Άννα Γουίντορ, την διευθύντρια της Vogue και διοργανώτρια του Met Gala.

Met Gala 2019: Watch Kim Kardashian and Kanye West Arrive in Style!


Κλείσιμο
Kim Kardashian West Gets Fitted for Her Waist-Snatching Met Gala Look | Vogue

Το εντυπωσιακότερο όμως που αποκαλύπτει η Καρντάσιαν στο βίντεο είναι πως δεν μπορούσε να καθίσει ούτε στο όχημα που τη μετέφερε στο Metropolitan Museum για το γκαλά, αλλά στεκόταν όρθια, ενώ καθόλη τη διάρκεια που το φορούσε, δεν μπορούσε να πάει ούτε στην τουαλέτα!

Το φόρεμα της Καρντάσιαν, που δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνη, είχε ως έμπνευση την Σοφία Λόρεν από τον ρόλο της στην ταινία «Το παιδί και το δελφίνι» και ειδικά την σκηνή που βγαίνει από τη θάλασσα. Οι χιλιάδες κρύσταλλοι που κρέμονταν από το φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν μάλιστα υποτίθεται πως ήταν οι σταγόνες του νερού από την εμφάνιση της Λόρεν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης