Άννα Γουίντουρ: Η Κλόε Καρντάσιαν είναι β΄ κατηγορίας για να περπατήσει στο Met Gala

Άννα Γουίντουρ: Η Κλόε Καρντάσιαν είναι β΄ κατηγορίας για να περπατήσει στο Met Gala

Αυτός είναι ο λόγος που η «σιδηρά κυρία» της μόδας «έκοψε» την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν από τη λίστα των καλεσμένων του event

Khloe_-Anna
Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το Met Gala στο οποίο περπάτησε όλη η αφρόκρεμα από τη βιομηχανία του θεάματος και της μόδας. Το φετινό θέμα του Met Gala ήταν το Camp: Notes on Fashion , που συμπίπτει με μια επερχόμενη έκθεση στο Met, εμπνευσμένη από το έργο της Susan Sontag «Notes on Camp». 

Οι εμφανίσεις των star στο ροζ χαλί, ήταν φαντασμαγορικές και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στα social media. H διάσημη οικογένεια των Καρντάσιαν έδωσε το παρών με τις Κιμ, Κένταλ, Κάιλι και Κρις Τζένερ να κλέβουν την παράσταση και να γίνονται θέμα στα site μόδας.



Η πιο διάσημη της παρέας η Κιμ φόρεσε μια δημιουργία του Μιγκλέρ σε nude απόχρωση που ήταν κεντημένη με ιριδίζουσες χάντρες και θύμιζε βρεγμένο σώμα. Η αλήθεια είναι πως το φόρεμά της δίχασε το κοινό καθώς σε πολλούς άρεσε. Η ίδια ήταν ενθουσιασμένη και είπε για το εν λόγω φόρεμα: «Αυτή είναι η πρώτη φορά στα 20 χρόνια που ο ίδιος ο κύριος Μιγκλέρ σχεδιάζει για τον οίκο του. Οπότε το να φτιάξει αυτό το φόρεμα για μένα είναι μεγάλη τιμή. Πρόκειται για ένα έργο που χρειάστηκε 8 μήνες για να γίνει. Οραματιστήκαμε αυτό το κορίτσι από την Καλιφόρνια να βγαίνει από τον ωκεανό, βρεγμένο και να στάζει νερό».


Kim_Kardashian_Met_Gala
Κλείσιμο


Αυτό όμως που σχολιάστηκε ήταν η απουσία των Κλόε και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Όσον αφορά την Κόρντνεϊ δεν πήγε στο event γιατί βρισκόταν σε διακοπές με τον πρώην σύζυγο της και τα παιδιά τους. Η άλλη αδερφή, η Κλόε δεν πήγε γιατί απλά δεν ήταν προσκεκλημένη. Όπως γράφει το mirror.co.uk η Άννα Γουίντουρ δεν έβαλε την Κλόε Καρντάσιαν στη λίστα των καλεσμένων, καθώς τη θεωρεί Β' κατηγορίας και όχι τόσο διάσημη για να περπατήσει στο Met Gala!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης