Ο Harry Styles πήγε στο Met Gala με ψηλοτάκουνα και see-though σύνολο... και οι φαν του παραληρούν!

Ο Harry Styles πήγε στο Met Gala με ψηλοτάκουνα και see-though σύνολο... και οι φαν του παραληρούν!

Την πιο αντισυμβατική εμφάνισή του μέχρι σήμερα έκανε στη χθεσινή εκδήλωση ο νεαρός ποπ σταρ

harry
Την πιο αντισυμβατική εμφάνισή του μέχρι σήμερα έκανε στο χθεσινοβραδινό Met Gala ο Harry Styles, αφήνοντας άφωνους τους φαν του.

Ο 25χρονος τραγουδιστής, πρώην μέλος των One Direction, παρευρέθηκε στην χθεσινή εκδήλωση που είχε ως θέμα την υπερβολή στη μόδα και ήταν απόλυτα... εντός θέματος.

Φορώντας μια see-through ολόσωμη φόρμα και ψηλοτάκουνα παπούτσια, ο νεαρός γόης που πλέον κάνει σόλο καριέρα, αιχμαλώτισε τα φλας των φωτογράφων. Συνοδευόμενος από τον creative director του οίκου Gucci, Alessandro Michele, ο δημοφιλής ποπ σταρ έδειχνε τελείως άνετα με το νέο gender fluid look του και πόζαρε χαμογελαστός στις κάμερες.

Η εμφάνιση του Harry Styles συζητήθηκε πολύ στα social media, με άλλους χρήστες να του δίνουν συγχαρητήρια για το θάρρος του και να τον «λούζουν» με κοπλιμένα και άλλους να τον χλευάζουν, λέγοντας ότι μοιάζει «σαν να έκανε επιδρομή στην ντουλάπα της θείας του».

Το Met Gala, η σπουδαιότερη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση στο ημερολόγιο της μόδας, διοργανώνεται για τους σκοπούς του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET). Το κοσμικό γεγονός ήταν έμπνευση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων και ειδικής στη μόδα Έλενορ Λάμπερτ, το 1948 για να ενθαρρύνει τις δωρεές από την υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης. Στη σύγχρονη εκδοχή του γκαλά τα πιο γνωστά πρόσωπα από τη σφαίρα της μόδας, του κινηματογράφου, της μουσικής και της τέχνης συναντώνται για να συγκεντρώσουν χρήματα για το Ινστιτούτο Κοστουμιών του (MET) και να γιορτάσουν τα εγκαίνια της νέας έκθεσής του.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις στα social media
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης