Βίντεο: Δείτε το παθιασμένο φιλί της Νικόλ Κίντμαν στον σύζυγό της που έγινε viral!

Βίντεο: Δείτε το παθιασμένο φιλί της Νικόλ Κίντμαν στον σύζυγό της που έγινε viral!

Μετά από 13 χρόνια γάμου, ακόμα δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον

kiss
Βλέποντάς τους να φιλιούνται παθιασμένα μπροστά στις κάμερες και χιλιάδες κόσμου, θα νόμιζε κανείς ότι πρόκειται για ένα «φρέσκο» ζευγάρι στο απόγειο του έρωτά του.

Η αλήθεια όμως είναι αρκετά διαφορετική, αφού η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν συμπληρώνουν φέτος 13 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Το πετυχημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ έχει ανακαλύψει, όπως φαίνεται, το μυστικό της συζυγικής ευτυχίας και δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ σε κάθε κοινή του έξοδο.

Οι τρυφερές τους περιπτύξεις προσελκύουν πάντα τα φλας των δημοσιογράφων, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται πώς μπορεί να παραμένουν τόσο... ερωτοχτυπημένοι ο ένας με τον άλλον, μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης και δύο παιδιά.



Το «καψουρεμένο» ζευγάρι έλαμψε για μία ακόμη φορά στην 54η απονομή των Academy Of Country Music Awards, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Ο Έρμπαν, που διαπρέπει εδώ και χρόνια στην κάντρι μουσική, έλαβε για πρώτη φορά ένα από τα κορυφαία βραβεία της βραδιάς, εκείνο του Ερμηνευτή της Χρονιάς.

Παρότι στο παρελθόν είχε προταθεί εννέα φορές στην συγκεκριμένη κατηγορία, αυτή ήταν η πρώτη του νίκη, γεγονός που έκανε την σύζυγό του να τρελαθεί από χαρά. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να δεχτεί το βραβείο, ο Έρμπαν δέχτηκε ένα απίστευτα παθιασμένο φιλί από την εκτυφλωτική Κίντμαν, που του έκοψε την ανάσα.

Κλείσιμο
Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο τραγουδιστής έσπευσε να ευχαριστήσει την Κίντμαν για την στήριξη που του παρείχε τα τελευταία χρόνια, αποκαλώντας την μάλιστα «baby girl», το τρυφερό παρατσούκλι που χρησιμοποιεί μόνο ο ίδιος για εκείνη.


Keith Urban - The Fighter ft. Carrie Underwood
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης