Η σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου θα κινηθεί νομικά για την απομάκρυνση της από το Madwalk

Η σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου θα κινηθεί νομικά για την απομάκρυνση της από το Madwalk

Η ίδια υποστηρίζει πως θα ζητήσει αποζημίωση για το μεγάλο budget που ξόδεψε για να ετοιμάσει τη συλλογή που της ζητήθηκε 

zafeiriou_c
Για την ξαφνική απομάκρυνση της από τα Madwalk μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» η Χριστίνα Ζαφειρίου. Η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού Mad αλλά και το ότι θα ζητήσει αποζημίωση για το μεγάλο budget που ξόδεψε για να ετοιμάσει τη συλλογή που της ζητήθηκε.


«Στεναχωρήθηκα με το κανάλι γιατί είχαμε μια άψογη συνεργασία πέρσι, ενώ φέτος δεν ήταν το ίδιο. Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, γιατί είναι μια δουλειά 4 μηνών και ξαφνικά σε δυο μέρες να σου ακυρώνουν τα πάντα είναι πολύ άσχημο και αυτό που με στεναχώρησε ακόμη παραπάνω είναι ότι με βγάζουν τρελή. Αποκλείεται μια μέρα να ξύπνησα και να έκανα μια ολόκληρη συλλογή που μου κόστισε μια περιουσία και ξαφνικά να ήταν όλα ένα ψέμα. Μου είπαν τους λόγους που δεν θα εμφανιστώ όμως δεν θεωρώ ωραίο το να αναφερθώ σε συναδέλφους. Θα κινηθώ νομικά εναντίον του καναλιού, γιατί πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ και ευτυχώς πρόλαβα μαζί με τους συνεργάτες μου και όλα έκλεισαν τέλεια. Θα ζητήσω και αποζημίωση, γιατί έχω κλείσει περίπου 20 μοντέλα και αυτή την στιγμή νιώθω τελείως εκτεθειμένη σε όλο αυτό».


Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο παρακάτω:





Δείτε βίντεο: Η σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου θα κινηθεί νομικά για την απομάκρυνση της από το Madwalk
Η σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου θα κινηθεί νομικά για την απομάκρυνση της από το Madwalk
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης