Ο Γιον Βόιτ εκλεκτός του Τραμπ στο Ίδρυμα Κένεντι

Ο Γιον Βόιτ εκλεκτός του Τραμπ στο Ίδρυμα Κένεντι

Ο 80χρονος ηθοποιός έχει δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή του στον Τραμπ, τόσο στην προεδρία, όσο και στην προεκλογική του εκστρατεία 

jonvoight
Ο διάσημος ηθοποιός Γιον Βόιτ συγκαταλέγεται στους δέκα ανθρώπους που διόρισε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Κένεντι στην Ουάσινγτον, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ανάμεσά τους και ο πρώην κυβερνήτης του Αρκάνσας, Μάικ Χάκαμπι, η κόρη του οποίου, Σάρα Σάντερς, είναι εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.

Ένθερμος υποστηρικτής του Τραμπ, τόσο στην προεδρία, όσο και στην προεκλογική του εκστρατεία, ο 80χρονος Βόιτ που είναι πατέρας της Αντζελίνα Τζολί έχει βραβευθεί με Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του 1978 «Ο Γυρισμός», στην οποία υποδύεται έναν παραπληγικό βετεράνο του πολέμου του Βιετνάμ.  Είναι επίσης γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες «Όταν ξέσπασε η βία», «Ανακόντα» και «Ο καουμπόι του μεσονυχτίου».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μάλιστα την Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Βόιτ είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο είχε εκδηλώσει τη συμπαράστασή του στον Αμερικανό πρόεδρο εναντίον εκείνων που προσπαθούν να τον “πληγώσουν”.

Κλείσιμο
«Είμαι πραγματικά χαρούμενος όλη την ώρα. Αλλά υπάρχουν πράγματα που με ενοχλούν. Ειδικότερα, αυτό που με ενοχλεί είναι οι άνθρωποι που προσπαθούν να “πληγώσουν” τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Κάνει τόσο καλή δουλειά κάθε μέρα. Κάνει πραγματικά εκπληκτικά πράγματα και στις ειδήσεις δεν παρουσιάζονται και υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να “μαγειρέψουν” συκοφαντίες και ψέματα για να τον καταστρέψουν», είχε αναφέρει.


Το Κέντρο Κένεντι, το οποίο ιδρύθηκε το 1971, είναι το Εθνικό Πολιτιστικό Κέντρο των ΗΠΑ και βρίσκεται στην Ουάσινγκτον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης