Η Μαρινέλλα είχε ένα ατύχημα χθες το απόγευμα στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται. Ο στυλίστας της Έλενας Παπαρίζου, Al Giga, αποκάλυψε ότι η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού έπεσε από τις σκάλες στο νυχτερινό κέντρο όπου είχε βρεθεί από νωρίς χθες το απόγευμα. Η πτώση της έγινε καθώς κατέβαινε για να πάει στο καμαρίνι της. Μετά την πτώση της κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο μιας και έχει χτυπήσει τον γοφό της.
Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Σήμερα τελικά αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο στην ιδιωτική κλινική που νοσηλεύεται.
Ο επιστήθιος φίλος της, Λάκης Λαζόπουλος ενημερώθηκε για το ατύχημα που είχε η Μαρινέλλα και δημοσίευσε ένα Instastory γράφοντας χαρακτηριστικά: «Περαστικά σου, δίπλα σου!!».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.