Βίντεο: Συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας - Τιμητική πλακέτα στην Άντζελα Δημητρίου

Βίντεο: Συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας - Τιμητική πλακέτα στην Άντζελα Δημητρίου

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας βράβευσε αστυνομικές συντάκτριες, γυναίκες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και γυναίκα πιλότο της Αστυνομίας - Απένειμαν τιμητική πλακέτα στη δημοφιλή τραγουδίστρια

age12
Τρεις γυναίκες που υπηρετούν επί χρόνια το αστυνομικό ρεπορτάζ, τρεις γυναίκες που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ και τη γυναίκα πιλότο της ΕΛΑΣ τίμησε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, σε ειδική εκδήλωση την περασμένη Παρασκευή με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Στο τέλος της εκδήλωσης μάλιστα, απένειμαν και τιμητική πλακέτα στην Άντζελα Δημητρίου για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι. 
Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο «Έναστρον» όπου εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου και βραβεύθηκαν η αστυνομική συντάκτρια του Πρώτου ΘΕΜΑτος Άρια Καλύβα, η Αγγελική Νικολούλη και η Μίνα Καραμήτρου.


Η Άντζελα Δημητρίου «ανέβασε», μάλιστα, στο Instagram φωτογραφίες από την βράβευσή της και ευχαρίστησε την ελληνική αστυνομία.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΛ.ΑΣ για αυτή την βράβευση. Είναι μεγάλη μου τιμή και υπόσχομαι να συνεχίσω να προσφέρω στο Ελληνικό τραγούδι με την ίδια αγάπη όπως όλα αυτά τα χρόνια».

Η ΕΛ.ΑΣ βραβεύει την Άντζελα Δημητρίου



sindikalistes_ellas_in2
Από την εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής
sindikalistes_ellas_in
Η αστυνομική συντάκτρια του Πρώτου ΘΕΜΑτος Άρια Καλύβα τιμάται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης