Lady Gaga & Μπράντλεϊ Kούπερ: Είναι οι νέοι Brangelina;

Lady Gaga & Μπράντλεϊ Kούπερ: Είναι οι νέοι Brangelina;

Η άποψη ηθοποιού που έπαιξε μαζί τους στο «A Star is Born» ρίχνει λάδι στη φωτιά – Η αντίδραση της πρώην συζύγου του ηθοποιού – Σιγή ιχθύος από την καλλονή Ιρίνα Σάικ και κύμα συμπαράστασης στα social media

couple_main01
Μπορεί η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ να λένε πως τίποτα ερωτικό δεν τρέχει μεταξύ τους και αυτό που είδαμε τη βραδιά των Όσκαρ ήταν πολύ καλά σκηνοθετημένο και πως όλα είναι ένα κακό δημιούργημα των social media όμως άνθρωποι που τους έχουν γνωρίσει φαίνεται πως έχουν διαφορετική γνώμη.

Πρώτη και καλύτερη η ηθοποιός Λουένελ Κάμπελ η οποία συμμετέχει στο καστ της ταινίας «A Star is Born» έσπευσε σε δηλώσεις της στο Us Weekly να πει πως οι δυο τους της φέρνουν στην μνήμη την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ.

Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born)


Η κωμική ηθοποιός λοιπόν και συμπρωταγωνίστριά τους κάνει την απόλυτη σύγκριση και είναι όπως λέει σαν μια ιστορία που βλέπουμε να επαναλαμβάνεται. «Λέω απλά πως συνέβη ήδη μία φορά με την Angelina Jolie και τον Brad Pitt πριν από μερικά χρόνια. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην ερωτευτείς τον συμπρωταγωνιστή σου», είπε χαρακτηριστικά.


movie_cambell
movie_cambell1
Κλείσιμο

Η Λουένελ Κάμπελ με την Lady Gaga και μέλη από το καστ της ταινίας

Στη συνέχεια έσπευσε να το μαζέψει συμπληρώνοντας: «Δεν πιστεύω πως τρέχει κάτι ερωτικό απλά λέω πως οι δυο τους έχουν τρελή χημεία πάνω στη σκηνή. Αυτό που μας έδειξαν έμοιαζε πραγματικά αληθινό».


Lady Gaga - Shallow (Live) WITH BRADLEY COOPER - Full Video - Enigma Vegas Residency


Τον περασμένο Ιανουάριο η Lady Gaga σε ζωντανή της εμφάνιση της στο Λας Βέγκας είχε καλέσει τον Κούπερ στη σκηνή να τραγουδήσουν μαζί. Από τότε η χημεία τους ήταν τόσο διάχυτη και τόσο εμφανής. Το βίντεο θα σας πείσει...


Λάδι στη φωτιά και από την πρώην σύζυγο του Μπράντλεϊ Κούπερ

Την δυνατή σχέση των δύο συμπρωταγωνιστών δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει και η πρώην σύζυγος του Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Εσποζίτο, που πραγματικά έριξε λάδι στη φωτιά.

Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της ερμηνείας του το βράδυ της Κυριακής, ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σπέιντ, τράβηξε μια φωτογραφία του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga την ώρα που ερμήνευαν αισθησιακά το «Shallow».

«Υπάρχει καμία πιθανότητα αυτοί οι δύο να μην π@@@@;» ρώτησε αστειευόμενος στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Ντέιβιντ Σπέιντ, προτρέποντας πολλούς χρήστες να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

Μία από αυτούς ήταν και η πρώην σύζυγός του, η 45χρονη Τζένιφερ Εσποζίτο, που με δύο μόνο γράμματα έγραψε τη λέξη «Χα» υπονοώντας ότι συμφωνεί.
David_Spade

Cooper-Espozito

O Μπράντλεϊ Κούπερ με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Εσποζίτο



Ο Σπέιντ και η Εσποζίτο δεν ήταν οι μόνοι που δημοσίως εξέφρασαν την άποψή τους για την χημεία των συμπρωταγωνιστών της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται». Η Mel B αναφέρθηκε σε αυτή στην εκπομπή Good Morning Britain εξηγώντας πως σκεφτόταν διαρκώς την σύντροφο του Μπράντλεϊ Κούπερ, Ιρίνα Σάικ.


Κύμα συμπαράστασης στα social media για την Ιρίνα Σάικ

Η θιγμένη της υπόθεσης φαίνεται να είναι η επίσημη αγαπημένη του ηθοποιού που δεν είναι άλλη από την καλλονή Ιρίνα Σάικ με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί μια κορούλα την μικρή Λέα. Το μοντέλο από τη Ρωσία δεν έχει προς το παρόν τοποθετηθεί ανοιχτά ούτε έχει κάνει κάποια δήλωση για την φημολογούμενη σχέση του πατέρα της κόρης της. Η μόνη της αντίδραση ήταν να κάνει unfollow (αν το έκανε τελικά) την Gaga από τα social media.

Irina-Gaga


Πάντως πηγή ανέφερε στο Elle πως η Σάικ γνωρίζει ότι όλο αυτό που είδε όλος ο πλανήτης ήταν ηθοποιία και μέρος του θεάματος και πώς δεν συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους. Μάλιστα σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα μεγαλύτερα πρακτορεία η Σάικ αγκαλιάζει με θέρμη την Gaga στη βραδιά των Όσκαρ.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η Σάικ έχει δεχθεί σχόλια και μηνύματα συμπαράστασης.


insta

Ένα από αυτά αναφέρει: «Γιατί να ακολουθεί την Gaga αν εκείνη δεν την ακολουθεί;»


insta1

Σε άλλο γράφει: «Η Gaga δεν έχει μάθει να κρατάει τα πόδια της κλειστά. Το να σκοντάφεις και να πηγαίνεις σε έναν άνδρα που είναι ήδη πιασμένος είναι ενοχλητικό. Η Gaga έμοιαζε με ένα σκυλί».


insta2

Σε άλλο αναφέρεται: «Δεν χρειάζεται να ντυθείς αγελάδα για να τραβήξεις την προσοχή. Η Ιρίνα είναι πανέμορφη...»

Η τελευταία ανάρτηση της Ιρίνα Σάικ στο Instagram


View this post on Instagram

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης