Lady Gaga: Σας ξεγελάσαμε με τον Μπράντλεϊ Κούπερ!

Lady Gaga: Σας ξεγελάσαμε με τον Μπράντλεϊ Κούπερ!

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι τίποτα ερωτικό δεν τρέχει ανάμεσά τους και ότι απλά ερμήνευαν στη σκηνή ένα ερωτικό τραγούδι

bradley_gag
Η Lady Gaga διέψευσε τις φήμες ότι κάτι ρομαντικό τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μπράντλεϊ Κούπερ και επέμεινε πως απλά ήταν συνεργάτες και δούλεψαν μαζί στα Όσκαρ.

Οι δυο τους που πρωταγωνιστούν στην ταινία «A Star Is Born» φούντωσαν τις φήμες ότι έχουν δεσμό καθώς ανέβηκαν στην σκηνή των Όσκαρ και με τρόπο άκρως ερωτικό ερμήνευσαν το τραγούδι «Shallow» το οποίο κέρδισε το βραβείο καλύτερου τραγουδιού.

Gaga-Cooper


H διάσημη τραγουδίστρια που ήταν καλεσμένη στο σόου του Jimmy Kimmel ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε παίρνοντας απηυδισμένη έκφραση: «Πρώτα από όλα τα social media είναι ο απόπατος του διδικτύου και αυτό που έχουν προκαλέσει είναι τεράστια ζημιά στην ποπ κουλτούρα. Ο κόσμος είδε αγάπη και μάντεψε τι, ήταν αυτό που ήθελε να δει. Είναι ένα τραγούδι αγάπης και η ταινία είναι μια ιστορία αγάπης».

Gaga-Cooper1
Κλείσιμο


Αποκάλυψε επίσης για τον Μπράντεϊ Κούπερ που σκηνοθέτησε την ταινία: «Από την άποψη της ερμηνείας ήταν πολύ σημαντικό και για τους δύο να έχουμε χημεία πάνω στη σκηνή. Εννοώ χαρακτηριστικά ότι όταν επί τρία χρόνια έκανα περιοδεία με τον Τόνι Μπένετ και τον είχα αγκαλιά πάνω στη σκηνή όλα ήταν φυσιολογικά. Όταν ερμηνεύεις ερωτικά τραγούδια ο κόσμος θέλει να βλέπει και να αισθάνεται τον ερωτισμό».

Gaga-Cooper2


Όταν ο Κίμελ αστειευόμενος την ρώτησε αν είχε σχέση με τον 92χρονο Μπένετ, ο οποίος την βοήθησε να κερδίσει το Όσκαρ εκείνη απάντησε: «Όχι, είμαι καλλιτέχνιδα και υποθέτω πως κάναμε εξαιρετική δουλειά», και πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι ότι κέρδισα, αισθάνομαι ότι κερδίσαμε».

H τραγουδίστρια δήλωσε επίσης πως οι δυο τους δούλεψαν όλη την εβδομάδα πριν τα Οσκαρ για αυτή την εμφάνιση και πως ο Κούπερ ήταν ο σκηνοθέτης της εκτέλεσης: «Είμαι καλλιτέχνης και κάναμε πολύ καλή δουλειά, σας ξεγελάσαμε».

Lady Gaga on Oscar Win & Being “In Love” with Bradley Cooper


Υπενθυμίζουμε ότι η Gaga χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Christian Carino λίγο πριν τα Όσκαρ ενώ ο Κούπερ έχει αποκτήσει με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ μια κορούλα.

Δείτε βίντεο: Κινεζικό κανάλι «έσβησε» τη Lady Gaga από τη μετάδοση των Όσκαρ
Κινεζικό κανάλι «έσβησε» τη Lady Gaga από τη μετάδοση των Όσκαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης