Η Μέγκαν Μαρκλ ικέτεψε τον μπαμπά της να πάψει να την εκθέτει κι αυτός... της ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί!

Η Μέγκαν Μαρκλ ικέτεψε τον μπαμπά της να πάψει να την εκθέτει κι αυτός... της ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί!

Το παρασκήνιο της εμφανώς προβληματικής σχέσης της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της αποκάλυψαν στο περιοδικό People άτομα από τον στενό κύκλο της Δούκισσας του Σάσσεξ

meghan-egkios
Tο παρασκήνιο της εμφανώς προβληματικής σχέσης της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της αποκάλυψαν στο περιοδικό People άτομα από τον στενό κύκλο της Δούκισσας του Σάσσεξ.

Μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας, καθώς δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν τη φιλία τους με τη Δούκισσα, οι πηγές του περιοδικού αποκάλυψαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ, θορυβημένη από τις αλλεπάλληλες αρνητικές συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει ο πατέρας της στον Τύπο μετά τον γάμο της, του είχε γράψει μια επιστολή.

Σε αυτήν την επιστολή, η νιόπαντρη Δούκισσα του Σάσσεξ ζητούσε από τον πατέρα της να πάψει να της επιτίθεται μέσω των ΜΜΕ. «Μπαμπά, αισθάνομαι πολύ πληγωμένη. Σ' αγαπάω. Έχω μόνο έναν πατέρα. Σε παρακαλώ, σταμάτα να μου επιτίθεσαι μέσα από τα media για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τη σχέση μας», έγραψε η πληγωμένη Μέγκαν στον πατέρα της, σύμφωνα με τις πηγές του People.

Όπως αποκάλυψαν οι ίδιες πηγές στο περιοδικό, ο Τόμας Μαρκλ απάντησε με μια δική του μακροσκελή επιστολή, στην οποία ζητούσε από την κόρη του να κάνουν μαζί μια φωτογράφιση.

Κλείσιμο
Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα πάντα με τις φίλες της, σοκαρίστηκε με αυτήν την απάντηση. «Αυτό είναι το αντίθετο από εκείνο που του ζήτησα. Του είπα ότι δεν θέλω να επικοινωνούμε μέσα από τα ΜΜΕ και εκείνος μου προτείνει να κάνουμε ακριβώς αυτό. Δεν κατάλαβε λέξη απ' όσα του έγραψα» φέρεται να είπε στα κοντινά της πρόσωπα η Δούκισσα.

«Νομίζω ότι θα αισθάνεται πάντα θλίψη από τον τρόπο που φέρθηκε εκείνη την περίοδο», είπε μία από τις γυναίκες στο People.

Υπενθυμίζεται ότι, τους μήνες μετά τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ (στον οποίο δεν παρέστη) και μέχρι σήμερα, ο Τόμας Μαρκλ δεν έχει σταματήσει να παραχωρεί συνεντεύξεις στον διεθνή Τύπο, κατηγορώντας την κόρη του ότι του έχει γυρίσει την πλάτη και δεν απαντά καν στα τηλεφωνήματά του. Αντίστοιχη συμπεριφορά έχουν τα ετεροθαλή αδέρφια της Δούκισσας του Σάσσεξ που την κατηγορούν δημόσια ότι είναι μια «άκαρδη ναρκισσίστρια» που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης