Βρετανία: «Persona non grata» για το παλάτι η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ

Βρετανία: «Persona non grata» για το παλάτι η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ

Οι άνδρες της ασφάλειας της Δούκισσας του Σάσεξ ενημέρωσαν την Σκότλαντ Γιαρντ σχετικά με την 53χρονη Σαμάνθα Μαρκλ και για το πώς αυτή μπορεί να βλάψει την βασιλική οικογένεια

samantha_meghan
Δεν ήταν καλεσμένη στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Μάιο και αυτό φαίνεται πως δεν το συγχώρεσε ποτέ στην ετεροθαλή αδελφή της.

Η 53χρονη Σαμάνθα Μαρκλ έκτοτε δεν έχει σταματήσει να κάνει δημόσιες δηλώσεις, να απευθύνεται στην δούκισσα του Σάσεξ και στον πρίγκιπα Χάρι και να τους ζητά να δεχθούν στο παλάτι τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, ο οποίος, επίσης, δεν παρέστη στο γάμο της κόρης του, αλλά δεν έχει πάψει και εκείνος με συνεντεύξεις του να φέρνει τη βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας σε δύσκολη θέση.

Η Σαμάνθα Μαρκλ, που ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ και πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, απέστειλε τα Χριστούγεννα κάρτα στη Μέγκαν και την καλεί να θέσει τέρμα στη διαμάχη με τον πατέρα τους, τον 74χρονο Τόμας Μαρκλ. «Ο μπαμπάς προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί σου και είναι πολύ πληγωμένος επειδή εσύ τον αποφεύγεις», έγραψε η Σαμάνθα στην αδελφή της ενώ τον Οκτώβριο είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο και προσπάθησε να δει τη Μέγκαν στο παλάτι του Κένσινγκτον αλλά οι άνδρες της φρουράς της αρνήθηκαν την είσοδο.

Η ασφάλεια της πρώην πρωταγωνίστριας του δικαστικού δράματος Suits ζήτησε από την Σκότλαντ Γιαρντ να συμπεριληφθεί η Σαμάνθα Μαρκλ στη λίστα των ατόμων που είναι ανεπιθύμητα για το παλάτι καθώς εκθέτουν τη βασιλική οικογένεια ή αποτελούν κίνδυνο για τους γαλαζοαίματους. Πηγή από τη Σκότλαντ Γιαρντ δήλωσε στον βρετανικό Τύπο: «Ένα άτομο όπως η Σαμάνθα αντιπροσωπεύει κίνδυνο, μάλλον, παρά απειλή. Δεν είναι επικίνδυνη για διάπραξη εγκληματικής ενέργειας αλλά δημιουργεί ανησυχία στη βασιλική οικογένεια».

Η ίδια πηγή τόνισε πως η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο επεισόδιο, που θα γίνει πρωτοσέλιδο στον Τύπο και θα εκθέσει το παλάτι. Πάντως, η Σαμάνθα Μαρκλ ετοιμάζει ήδη ένα βιβλίο με τίτλο «In the Shadows of The Duchess» (Στη σκιά της δούκισσας), του οποίου το περιεχόμενο δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά αναμφισβήτητα, όταν κυκλοφορήσει, θα είναι ένας ακόμα «πονοκέφαλος» για το παλάτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης