Άννα Βίσση: Εκρηκτική και sold out πρεμιέρα στο «Hotel Ερμού»

Άννα Βίσση: Εκρηκτική και sold out πρεμιέρα στο «Hotel Ερμού»

Με ένα πρόγραμμα που κρατά περίπου πέντε ώρες, η Άννα Βίσση χαρίζει και φέτος μία εκρηκτική μουσική εμπειρία, γεμάτη πάθος, συναίσθημα και έρωτα, στο πιο «hot» στέκι της Αθήνας

anna_vissi
Με τη μοναδική σκηνική παρουσία της και τις δυνατές ερμηνείες της, η Άννα Βίσση επέστρεψε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο «Hotel Ερμού», με το κοινό να προκαλεί το αδιαχώρητο και να την αποθεώνει στην πρεμιέρα των εμφανίσεών της, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Έχοντας ως συνοδοιπόρους τη «χρυσή» 11μελή μπάντα της με τους ανεπανάληπτους μουσικούς και δύο ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, τον Νικόλα Ραπτάκη και τη Νατάσσα Μηνδρινού, η «απόλυτη Ελληνίδα star» παρουσίασε τραγούδια από τη 45χρονη μουσική της διαδρομή.

Μεταξύ των τραγουδιών που έχουν θέση στο πρόγραμμα είναι το νέο single «Μέσα Μου» που κυκλοφορεί από την Panik Gold, καθώς και άλλα αγαπημένα κομμάτια.

anna_vissi1
anna_vissi2
anna_vissi3
anna_vissi4
Κλείσιμο


Με ένα πρόγραμμα που κρατά περίπου πέντε ώρες, η Άννα Βίσση χαρίζει και φέτος μία εκρηκτική μουσική εμπειρία, γεμάτη πάθος, συναίσθημα και έρωτα, στο πιο «hot» στέκι της Αθήνας.
Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στην πρεμιέρα ήταν και η διεθνής τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, η οποία, μάλιστα, είδε για δεύτερη φορά το πρόγραμμα της αγαπημένης καλλιτέχνιδας, καθώς είχε βρεθεί και στις πρόσφατες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη.

Το «Hotel Ερμού» υποδέχεται το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ την περίοδο των γιορτών θα λειτουργήσει και στις 24, 25 και 31 Δεκεμβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης