Τι είδαν οι τηλεθεατές: Η τηλεοπτική πασαρέλα καλά κρατεί

Τι είδαν οι τηλεθεατές: Η τηλεοπτική πασαρέλα καλά κρατεί

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης– Ξεπέρασε το 30% το Shopping Star, ψηλά και το GNTM – Τι έκαναν Μενεγάκη, Αρναούτογλου και δελτία ειδήσεων

Shopping_Star
Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις κύλησε η τηλεοπτική Δευτέρα σε όλες τις ζώνες με μοναδική εξαίρεση την εκτίναξη του Shopping Star στο 30,4%.

Στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης έφτασε στο 21,7% αλλά το Πρω1νό έκανε χαμηλή πτήση στο 14,6%.

Στον Alpha το Happy Day έφτασε το 19,2%. Στο Star η «Φωλιά των Κου Κου» είχε μέσο όρο 17,8% ενώ στο ΣΚΑΪ το «Σήμερα» έφτασε το 18,3% σε αντίθεση με τους «Αταίριαστους» που φλέρταραν με το 11%.

Στη μεσημεριανή ζώνη το «Ρουκ Ζουκ» σημείωσε 21,2%, η Ελένη Μενεγάκη κινήθηκε στο 17,4%, αρνητικό ρεκόρ για το «Τι Λέει» με 7,1% και ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή «Για την Παρέα» στο 14,3%.

Οι εκπομπές μόδας ούτε καν μονομάχησαν καθώς το «My Style Rocks» παραμένει κολλημένο στο 15,7% την ώρα που το ανταγωνιστικό «Shopping Star» σημειώνει διπλάσια τηλεθέαση.

Στις υπόλοιπες ζώνες το δελτίο ειδήσεων του Alpha και πάλι πρώτο στο 19,1%, ακολούθησαν το Star με 16,6%, ο ΑΝΤ1 11,4% και ο ΣΚΑΙ 11% με τελευταίο το Open στο 3,1%.

Στο prime time νικητής το GNTM με 26,3%, ακολούθησαν οι σειρές του Alpha πάνω από 20%, το «Πέτα τη Φριτέζα» του ΑΝΤ1 στο 18,6% ενώ πολύ χαμηλά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στο 15,2%.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Late Night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ξεπέρασε οριακά το 9% την ώρα που οι ξένες ταινίες στον ανταγωνισμό ξεπερνούσαν το 17%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης