Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Σκληρή μάχη στα πρωινάδικα

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Σκληρή μάχη στα πρωινάδικα

Δείτε τις επιδόσεις ανά ζώνη

to-proino-ant1
Στήθος με στήθος γίνεται η μάχη στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές το τελευταίο διάστημα όπου «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 με την «Φωλιά των Κου Κου» στο Star πλέον βρίσκονται πολύ κοντά. Μόλις μία μονάδα ήταν η διαφορά τους την Πέμπτη όπου και οι δύο τερμάτισαν κοντά στο 20%. Πολύ μακριά το «Ευτυχείτε» στο Open κοντά στο 10%. Οι «Αταίριαστοι» βρίσκονται στο 13,7% και το «Μαζί σου» στο 10%. Πιο ψηλά η Ζήνα Κουτσελίνη στο 15%.

Στην ενημέρωση η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη. Ο Γιώργος Παπαδάκης σταθερός στην κορυφή με 27,2%, ακολουθεί η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με μέσο όρο κοντά στο 20%, ενώ οι ενημερωτικές εκπομπές στο Open δεν ξεπερνούν το 10% στο 18 – 54.

Στη μεσημεριανή ζώνη το «Ρουκ Ζουκ» κοντά στο 20%, η Ελένη Μενεγάκη στο 17,2%, το «Τι λέει» στο 9%, το «Shopping Star» πάνω από 27%, ενώ πολύ χαμηλά το «My style rocks» κοντά στο 14%. Ρεκόρ ο Νίκος Μουτσινάς με 17% και πολύ καλά η Κατερίνα Ζαρίφη με το «Ποιος ρωτάει» με 11% δίνοντας στο Open νούμερα που δεν βλέπει στις υπόλοιπες ζώνες.

Τα τηλεπαιχνίδια «Still Standing» ΑΝΤ1 και «Deal» Alpha περίπου στα ίδια, κοντά στο 16%.

Στα δελτία ειδήσεων ο Alpha πρώτος με μέσο όρο πάνω από 20% με τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί με 15,6%, το Star με 14%, ο ΣΚΑΪ 10% και το Open οριακά πέρασε το 4%.

Στο prime time για μία ακόμη φορά οι ελληνικές σειρές του Alpha “Ελα στη θέση μου», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Τατουάζ» βρέθηκαν πολύ ψηλά με ποσοστά από 23 ως και 28%. Το «Nomads» στον ΑΝΤ1 σημείωσε 16%, και το «Voice» ξεπέρασε το 16% αλλά πλέον έχει πέσει αισθητά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης