Άλλες πέντε γυναίκες κατηγορούν τον Λικ Μπεσόν για σεξουαλική παρενόχληση

Άλλες πέντε γυναίκες κατηγορούν τον Λικ Μπεσόν για σεξουαλική παρενόχληση

Ανάμεσά τους μια πρώην βοηθός του που δήλωσε ότι την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή

beson-luc-1
Άλλες πέντε γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Λικ Μπεσόν ανεβάζοντας σε εννέα τον συνολικό αριθμό των γυναικών που έχουν καταγγείλει τη συμπεριφορά του διάσημου Γάλλου σκηνοθέτη.

Μετά από έρευνα του ιστοτόπου Mediapart μια πρώην βοηθός του Μπεσόν δήλωσε ότι την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή ενώ συχνές ήταν και οι παρόμοιου είδους παρενοχλήσεις. Η ίδια υποστηρίζει ότι την επίμαχη περίοδο είχε ενημερώσει συναδέλφους της για τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες καταγγέλλουσες βρίσκονται δύο μαθήτριες στη σχολή του Μπεσόν στο στούντιο Cité du Cinéma και μια πρώην υφιστάμενη του σκηνοθέτη στο EuropaCorp.

Οι μπελάδες για τον Μπεσόν ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο όταν ανακρίθηκε από αστυνομικούς μετά την καταγγελία βιασμού που υπέβαλε σε βάρος του η ηθοποιός Σαντ βαν Ρόι.

Ο Γάλλος σκηνοθέτης από την πλευρά του έχει αρνηθεί τις προηγούμενες κατηγορίες κάνοντας λόγο για «φαντασιοπληξίες» ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί για τις νέες αποκαλύψεις σε βάρος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης