Ποια είναι η 27χρονη ηθοποιός που κατηγορεί τον Λικ Μπεσόν ότι τη βίασε

Ποια είναι η 27χρονη ηθοποιός που κατηγορεί τον Λικ Μπεσόν ότι τη βίασε

«Σεισμός» στον χώρο του κινηματογράφου – Πώς περιγράφει το περιστατικό

lik_beson_arthro
«Πρώτα με νάρκωσε και στη συνέχεια με βίασε στο ξενοδοχείο «Le Bristol» στο Παρίσι».

Με τα λόγια αυτά η 27χρονη Γαλλίδα ηθοποιός Σαντ βαν Ρόι ισχυρίζεται ότι ο διάσημος σκηνοθέτης και παραγωγός Λικ Μπεσόν του «Λεόν» ,την κακοποίησε σεξουαλικά. Της έδωσε ένα τσάι το οποίο την κοίμισε και, όταν ξύπνησε, θυμήθηκε ότι ο Γάλλος σκηνοθέτης του «Leon» και του «Απέραντου Γαλάζιου» «την έχει βιάσει».

Η πανέμορφη ηθοποιός κατέθεσε μήνυση σε βάρος του,σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ ο Γάλλος σκηνοθέτης και παραγωγός αρνείται τις κατηγορίες.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει σάλο στο χώρου του κινηματογράφου. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Figaro, η Σαντ βαν Ρόι είναι το θύμα.

Ο Μπεσόν ζει στις ΗΠΑ με τη σύζυγό του Βιρζινί Σιλά, όπως γράφει η εφημερίδα. Όταν άκουσε ότι κατηγορείται για βιασμό, δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Ο Λικ Μπεσόν διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις επινοημένες κατηγορίες. Πρόκειται για κάποια που γνωρίζει,προς την οποία δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά», απάντησε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Τιερί Μαρεμπέρ.

Κλείσιμο
«Κατατέθηκε μήνυση για γεγονότα που χαρακτηρίζονται βιασμός από την ενάγουσα και τα οποία φέρονται να διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή στο Παρίσι. Έχει ξεκινήσει έρευνα», επεσήμανε δικαστική πηγή.

Σύμφωνα με πηγές, η 27χρονη ηθοποιός μετέβη την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη νύχτα στο ξενοδοχείο «Le Bristol», στο Παρίσι.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι είχε σχέση με τον 59χρονο Μπεσόν τα τελευταία δύο χρόνια, όμως πρόσθεσε ότι πιεζόταν να έχει σχέση με τον Μπεσόν εξαιτίας της επαγγελματικής τους σχέσης. Ο σκηνοθέτης που βρίσκεται στο εξωτερικό, δεν έχει ανακριθεί ακόμη από την αστυνομία. Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο «Europe 1», η ενάγουσα δήλωσε ότι αφού ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι αισθάνθηκε άσχημα και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, αργά το βράδυ, επανήλθαν στη μνήμη της τα αγγίγματα και ο βιασμός.

Ο Μπεσόν ζει στο Λος Άντζελες με την σύζυγό του Βιρζινί Σιλά - την οποία νυμφεύτηκε το 2004- και τα τρία παιδιά τους. Έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Η Σαντ βαν Ρόι με τα καταπράσινα μάτια ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Σήμερα εμφανίζεται σε μικρούς ρόλους διαφόρων ταινιών του Μπεσόν όπως «Valerian» ή « Taxi 5». Είναι πολύγλωσση κι έχει χιλιάδες followers στο Instagram.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», στο πλαίσιο της έρευνας έχει ληφθεί δείγμα αίματος και για να ανιχνευτεί πιθανή παρουσία ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της ηθοποιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης